Friday, April 6, 2012

Home » , » bila anak bujang gelak sakan..

bila anak bujang gelak sakan..

semalam..
memang masa ni tgh pegang camera sbb nak delete gambar² yang tak penting..
sebab esok nak attend kenduri sepupu kat Serendah..
boleh lah menggedik amik gambar banyak² kan..hahha.. 

en asben pulak tengah mengagah Asyraf..
pastu tentibe si Asyraf ni boleh gelak sakan pulak dgn abah dia..
apa lagi mummy Asyraf pun amik la gambar..
act, banyak aksi si Asyraf tgh gelak semalam..
tp 2 keping gambar ni je yg senonoh..
yang lain semua tak clear..maklum lah..camera cabuk je..hukhukhuk..







mengekek ketawa abah dia agah..adoyaii..
opsss..mummy tak sempat nak pakaikan seluar Asyraf..
nampak lah CD kaler purple Asyraf tu..
nasib baik aku tak beli kaler pink..hoho..
mata sepet ikut mata abahnya..
tengoklah jari Asyraf tu..
walaupun dah seminggu aku tak pakaikan mitten, 
tapi still dok genggam jari² tu..adehhh..

Trivia - Sembelit selepas bersalin adalah sangat mengerikan..tetibe..
hehe..

5 comments:

  1. chomelnyer senyuman dia... Dah besar nanti mesti dia gelak nengok gambar dia pakai pampers masa kecik nii..

    ReplyDelete
  2. isk2 mata sepet sgt dak asyraf ni, mcm anak cino jer unty lisa tgk heheh..
    linda, tgn dia tu linda kena sesekali buka, main2 dgn jari2 asyraf baru dia tak genggam selalu..

    ReplyDelete
  3. sakan betul gelak..heheh...mesti geram kan..;p

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute