Tuesday, April 17, 2012

Home » » from S to M..

from S to M..

Assalamualaikum..
bila dah 3, 4 hari tak ber update blog ni, rase macam malas nak update pulak dah..
baca blog orang, rajin je..hehe..

nak citer pasal diaper si Asyraf ni je pun..
Asyraf pakai Drypers je..
sesuai la dgn poket abah ngan mummy dia..
pernah jugak pakai Pureen Basic punya tu..
nasib baik Asyraf ok je..
baguihhh dok ada...
mummy suke abah setuju..eh.

sekarang ni Asyraf dah tukar size M..
peha dah bom bom sangat dah..
kalau pakai size S jugak, agak kesian lah kat peha drumstick dia tu..huhu..






en asben kata pampers Asyraf pun nak masuk dalam blog jugak ke..
adoyaiii..
nasib lah Asyraf..mummy Asyraf tu blogger..hahahha..
statement tu nak sakit kan hati aku je kejenye..
apa pun tak boleh..hehe..



































aaaaaa....aaaaaa...aaaaaa..
burrrrrr...sambil sembur air liur.
ni lah budak demokkk peha selambak tu..
betis Asyraf lagi besar dari lengan mummy dia..
stokin pun pakai size 12 month punya tu..
hurmmmm...

6 comments:

  1. rase nk gigit peha dia..hehhe..aqilah pun dah pakai pampers saiz s..sebelm ni Newborn.hihi

    ReplyDelete
  2. hihihi...yeay! asyraf da bam bam...nati kejap jer mesti tukar ke saiz L plak...geram ngan asyraf yg kiut!

    ReplyDelete
  3. hi asyraf..
    chomelnyeee dia...

    drypers ok sis..
    kita dulu pon guna tu..
    asalkan baby selesa..

    ReplyDelete
  4. ok x pakai drypes? mcm nak tukar la tp takut xsesuai huhu

    ReplyDelete
  5. hamboihh, me'ahnye muka dak bambam tu.... :P

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute