Wednesday, April 4, 2012

Home » » pisang coklat

pisang coklat

semalam off memasak..
en asben teringin nak makan laksam..
mummy Asyraf sukerrr..ngehngehngeh..

pegi pasar malam..
kecewa bile en asben call cakap laksam dah habis..
padahal baru pukul 8 masa tu..
giler hebakkkk makcik tu meniaga laksam..
tapi memang sedap pun laksam makcik tu..

pastu en asben beli laksa penang utk dia..
beli nasik goreng utk aku..
beli kepak ayam madu 2 ketul..
jadilah..

tak lupe juga pisang coklat ni..
hehhe..
lama tak makan ni..
dulu² time pregnant tak teringin langsung nak makan..
sekarang makan sebijik, nak lagiiii..heheh..
nak² lepas sejukkan dalam peti ais..
mabeles..mabeles..
ulang tayang balik gambar ni...

sekian, entry petang hari..:)

5 comments:

  1. sedap ke..x penah lg rase pisang coklat tu...hehehe..kesian kan...

    ReplyDelete
  2. saya xpenah try lagi pisang coklat nie.
    ermmmm mana nk cari nie?

    ReplyDelete
  3. Akak pon suka laksam, tp x penah lak akak jumpa pisang tu kat pasa mlm sini, hukk

    ReplyDelete
  4. iushhh,nmpk yummey

    memey hebak r mok cik niego lakse tu,hehe

    ReplyDelete
  5. kat sini tak pernah nmpak org jual pisang coklat tu. cam best je!

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute