Monday, June 11, 2012

Home » » Asyraf 5 bulan...tak sihat badan..

Asyraf 5 bulan...tak sihat badan..

Assalamualaikum..
pagi tadi pergi checkup Asyraf..
semalam Asyraf 5 bulan..
hasil check up tadi..
berat - 7.3 kg
tinggi - 68cm

sepatutnya Asyraf kena cucuk hari ni..
tapi sebab dia tak berapa sihat sangat, nurse kata next week datang lagi untuk cucuk sahaja..
Asyraf tak demam..nurse kata boleh kalau nak cucuk, tapi nurse kesian nk cucuk sbb tadi Asyraf batuk kuat..boleh?
hidung pun berair je..
sempat muntah 2 kali tadi..
atas baju mummy sekali, kat dalam bilik penyusuan sekali..
nasib baik muntah susu jek..adehh..






tampal bye bye fever..
bagi nampak efek demam..haha..
nasib baik Asyraf ok je..takdelah tgn sibuk nak cabut bende alah tu..
bye bye fever tu aku potong 2, sbb dahi asyraf kecik sangat..
tak muat nak tampal sekeping terus..hehe..
mentang² dah terer meniarap, tido pun nak meniarap..
ni 1st time asyraf tido meniarap..tu pun abah dia dah risau..
takpe ke ni bagi asyraf tido meniarap?
tak lemas ke?
tak sakit ke dada dia?
aduhaiii..
gambar abah yang risau terpaksa di crop sebab cekciii..
haha..
macam ni lah bila anak pertama kali tak sihat badan..
risau terlebih..

asyraf, mummy doakan awak cepat sembuh..
sihat macam biasa..senyum² macam biasa..
gelak macam biasa..nangis macam biasa..ehh.
mummy abah rindu..:(

5 comments:

  1. comelkan baby tidur. pastu tidur, mcm2 gaya dan aksi. aksi terbaru adli, tidur peluk kaki kakak auni. hahaaa. tak tahan. muka selamba je.

    ReplyDelete
  2. cepat sembuh k ashraf... anak saya pun demam... susah hati kita parents ni kan?

    ReplyDelete
  3. kadang2 baby tak sihat sbb nak ringankan badan..maybe lahh....

    tapi apa2 pon semoga baby ashraf sihat2 selalu. bambam!!

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute