Friday, June 15, 2012

Home » , » beg cars mc queen asyraf..

beg cars mc queen asyraf..

beg je..bukan nya kereta betul pun..
tak mampu oiii nak belikan kereta mainan yang besor tu..
















nah..mummy abah hadiahkan sempena Asyraf dah pandai meniarap..
sesekali bagi reward kat anak sendiri takpekan..
lagipun kitorang memang tak banyak beli mainan kat Asyraf pun..
walaupun hati ni memang teringin nak beli..
tapi cepat cepat sedar diri..haha..

kitorang dah decide taknak selalu belikan mainan pada Asyraf..
belikan something bila Asyraf berjaya buat 'sesuatu' je..
contohnya meniarap ni lah..hehe..
so, mummy pun beli lah beg ni..
puas hati dapat beli beg ni..lama dah aku dok ushar..
haha..giler tak senonoh aku..
























aku letak baju ngan diapers asyraf dalam ni..
tapi bukan nak hantar pergi pengasuh..
bila keluar berjalan or pergi klinik utk checkup..
jangan tak tau..staff nurse pun teringin beg asyraf ni..
hehe..

oklah, tu je..
sekian..time kasih sudi baca entry merapu dari mummy asyraf..:)

update: beli kat SINI..

6 comments:

  1. cutenyer... mana nak beli yer???

    ReplyDelete
  2. comelnye.. nak belikan anak sedara takde yang laki, anak sendiri lambat lagi..:D

    ReplyDelete
  3. cutenye beg. cptlah ashraf merangkak pasnih, sbb leh dpt hadiah hehe

    ReplyDelete
  4. canggih beg zaman la ni..mcm2 bentuk...sesuai la utk budak2..

    ReplyDelete
  5. ingatkan kereta tadi..tipah tertipu tp geram sungguh comey beg
    kereta tu yg mahal tu warna merah myfeveret colour tuu

    ReplyDelete
  6. tetibe rase nak jugak...haha..bag sedia ade pon tak terpakai lagi..huhu..nafsu mama...;p

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute