Wednesday, June 27, 2012

Home » , » bila 2 hero ke tailor..

bila 2 hero ke tailor..

sabtu lepas..baru nak update?
ikut en asben pergi tempah baju melayu..
kemain..padahal puasa pun belum..hahha..
aku terpaksa lah ikut sebab bos kecik pun kena tempah jugak..
en asben memang dah biasa dgn tailor ni..
sejak zaman bujangan sampai dah jadi abah ni pun, tailor ni tetap jadik pujaan hati dia..


















kedai jahit ni kat Pertama Kompleks tu..
owner dia cina..Alex kot nama dia..





nampak tu en asben setia menunggu sebab ada customer tengah amik ukuran..


ukur jangan tak ukur..
siap ckp dgn tokei besarkan sikit pinggang..haha..
tak pun lebihkan butang kat pinggang tu..

tibalah masa untuk bos kecik pulak amik ukuran..
kemain suka wife tokei tu dok agah..
sengih manjang..


amboi dik, dah macam nak buat tarian ballet je..


ukur ukur ukur..
bayar bayar bayar..
23/7 nanti boleh ambik..
tak sabar nk tengok bos kecik pakai baju melayu..
hehe..:)

3 comments:

  1. alahai tomeinya.
    siap bersilang lagi kaki.

    saya maybe beli yg siap je :(

    ReplyDelete
  2. tak henti2 singgah blog ni sebab anak awak comelllllssss sangat 10 bintang

    ReplyDelete
  3. aty pon feeling2 nak buat baju raye anak raye tahun ni..tapi tak de sape dah nak amik tempahan...:(

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute