Tuesday, June 19, 2012

Home » » botak lah mummy kalau macam ni..

botak lah mummy kalau macam ni..

hari hari setiap masa..
kegiatan yang dah lama dikesan..
burrrrrr..burrrrrrrrrrrrrr...
bersembur air liur..


















bahan bukti rambut mummy gugur tak boleh masuk dalam blog ok..
tapi en asben kata, kalau dikumpul rambut yang gugur tu,
dah boleh ganti kekabu dalam bantal asyraf dah..hoho..
banyak tak banyak lah kan..nak kata..

tak tau ape kena mengena anak start main air liur, rambut mak akan gugur..
tapi dari ape yang aku google kan..
masa kita pregnant, rambut akan tumbuh berapa kali ganda ntah..
kire banyak lah..
pastu bile dah beberapa bulan bersalin, rambut tu akan mula gugur..
maka jadilah kejadian rambut-mummy-di-mana-mana..
tapi takdelah sampai kena pergi Yun Nam..haha..

8 comments:

  1. haaa...rambut aty pon same..!! dari awal pantang lepas beranak agi ritu dah start gugur..penat menyapu rambut jer..huhu

    ReplyDelete
  2. aa, saya yang tengah pregnant ni pun rambut bayak gugur... tak larat nak menyapu dah..huhu..nanti lepas pantang, lagi banyak la kot...

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan..
    patutla rasa tebal jek rambut..mmg byk ek pertumbuhan rambut bila preggy..haha..comel tgok budak tembam ni..xsabar nak ada baby.
    *follow done n sesudilah kirenye follw me back ye dear =)

    ReplyDelete
  4. alelala somel nye dak tecit nih..suke dia main blurrrppp blurppp yer..hehe

    tu ler kan sis..nk tau gak sinonim main liur ngn rambut gugur ni..mmg mcm kebetulan sgt2..

    ReplyDelete
  5. waktu bby zarif 7 bulan, baru rambut sy stop gugur. ada la gugur jugak tapi x banyak

    ReplyDelete
  6. takpe, itu tandanya asyraf membesar dgn sihat, kan bagus tu. emakkan rela berkorban nyawa.

    ReplyDelete
  7. Rasanyer perubahan hormon kot... kebetulan je time rambut gugur baby menyembur hehe...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute