Wednesday, June 6, 2012

Home » , » cooler bag baru..:)

cooler bag baru..:)

assalamualaikum..

aku ada cooler bag baru..hehe..
tak menahan warna..
ni bukan pink ok..ni berry punya warna..
haha..

aku beli kat Emumshop jugak ni..
murah je..RM26.00..
nak beli yang memahal, den tak mampu..

beg ni ada 3 pilihan warna..
tapi en asben suruh amik warna ni..
aku sukerrrr..
lagipun bukannya Asyraf yang nak bawak beg ni kan..
mummy yang bawak..


















boleh muat 6 botol dengan 3 ice pack..
siap sedia nak hantar rumah pengasuh Asyraf..
















macam ni boleh..
















macam ni pun boleh..tapi aku lagi suke lipat macam yang atas tu..


















cooler bag yang ni, masih setia berkhidmat..yang ni bawak pergi opis..
yang ni pun beli kat Emumshop jugak ni..
ahh..pendek kata semua barang² untuk penyusuan beli kat Emumshop lah..
suka sebab kak Qila baik..senang deal dgn dia..
kedai offline dia pun aku dah tau kat mana..
senang nak terjah nanti..hehe..

2 comments:

  1. rara pon nk bli cooler bag.tp xtau yg mcm mana.leh tgk2 kat emum nt.

    ReplyDelete
  2. Tq for sharing the info. Nak visit kedai emum tu sat...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute