Saturday, June 16, 2012

Home » » rasa macam nak tido dalam buai jugak..

rasa macam nak tido dalam buai jugak..

ni gambar bos kecik masa tak sihat badan hari tu..
haha..anak tak sihat, mummy dok sibuk amik gambor anak..
apa pun tak boleh..
















tapi serious, macam best giler dapat tido dalam buaian..
hehe..
asyraf memang tido dalam buaian kat umah pengasuh..
kat umah pulak, kadang² aku letak jugak..
buaian pun orang hadiahkan..
thanks nanny ngah yer..:)
rugi kalau tak pakai..ehh..

kalau weekend jarang sangat aku masukkan dalam buaian..
sebab nanti dia tido lama..
kalau tido lama, aku tak boleh nak golek golek dgn dia..
tak boleh nak geletek kaki dia..hehe..

errr..malam ni nak tido dalam buaian lah..
kahhhhhhh..*lempang*

5 comments:

  1. haha comelnye bebyy..igtkn gegirl td..hiks..

    ReplyDelete
  2. comel giler! nak dukung! keh3! >.<

    ReplyDelete
  3. anak aty belum masuk sebulan dah masuk buai..huhu..sebab die nak ngempeng jer..kalau tak die tak nak tido..tapid ah masul 2 bulan ni die dah jarang masuk buai..kalau tido pon setakat 2 jam lebih kurang..lepas tu tak mo dah..rimas agaknyer...huhu

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute