Tuesday, June 12, 2012

Home » » sale sale sale...

sale sale sale...

sabtu lepas..
pergi jalan TAR..
Asyraf tinggal sekejap umah pengasuh..
lagipun tak sesuai bawak dia jalan² tgh panas tu..
lain la kalau pergi JJ kan..

so, merempit la suami isteri pergi jalan TAR..
dekat je pun..
tapi memang best la pagi² pukul 10 dah sampai area TAR..
harga pun best..1st customer katanya..best kan..hehe..

masuk Sogo pun rase macam tenang je..
orang pun belum ramai lagi..
lagi best rupa rupanya, ada sale..
























tengok..kan tenang je tu..
kira tenang la ni kan..
boleh jugak aku keluarkan phone sempat snap gambar lagi..
kalau tak, nak keluarkan phone pun tak berani..
























dan ini yang paling best aku rasa..
bagi aku lah..
yelah, aku kena tunggu time sale barulah berani nak shopping sikit..
sikit je ehh..tak boleh lebih²..
ade yang sebulan dinner makan megi je nanti..huhu..

2 comments:

  1. shopping raya ke beb? kekkekeke

    ReplyDelete
  2. sales sampai bila...ne yg nak merempit jugak neh...haha

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute