Tuesday, June 26, 2012

Home » » tips baca blog mak mak..

tips baca blog mak mak..

kemain siap ada tip bagai..hehe..
takdelah..saje je ni..
jangan ambik serius yer..:)

takde tips ape pun..
tapi once korang dah masuk blog mak mak, terpaksalah redha je dengan ape juga entry yang disajikan oleh puan blog..walaupun entry tu bagi korang entry ntahapahapantah ke, entry takde faedah ke, entry sekadar nak update blog ke, ataupun entry lain tapi gambar lain..gambar tu tak lain tak bukan anak puan blog lah kan..hehe..
contohnya macam puan blog yang nilah..
entry lain, tapi gambar lain..


























ngeeeee..
jangan marah aaa....

p/s : ketahuilah bahawasanya bagi setiap mak mak itu, anak mereka adalah yang paling comel, paling cute, paling hensem, paling cantik diantara anak anak orang lain..kami mak mak ni cume berkongsi kegembiraan je dalam blog..
kalau suke tekan LIKE..kalau tak suke tekan DISLIKE..haha..

anda LIKE ke tidak?

anak didahulukan, suami diutamakan..tetibe..:)

11 comments:

  1. ye la..
    i terpakse la like, sebab i pon mak mak..hahahah

    ReplyDelete
  2. @ muni
    hahaha..bagus3x..sangat mak mak kan..hehe..

    ReplyDelete
  3. ailoooiikkkkeeeee!!
    ganda 23!
    eh!

    ReplyDelete
  4. additional for the above statement:
    not only mak2 je yg feel ank dia comey2 belake..
    however,the rest mak2 pun suke baby2 and ank2 kecil juge..
    gegegege....
    *mana ade budak2 tak comey weih?!!
    tell me about it?!!
    :P
    kdg2 rasa nak kunyah2 deme nih.
    erk?!!

    ReplyDelete
  5. hahhaha..betul tuh..apa semua citer mesti selit pasal anak..hehehhe

    ReplyDelete
  6. betul...!!! aty sokong..!! :) like banyak2..

    ReplyDelete
  7. lepas ni rara akan jd cm ni gak.blog mak mak.

    ReplyDelete
  8. xksh mak2 pun...ada cite best jugak yg dikongsikan...nanti bakal jd mak2 jugak satu hari nanti.huhu

    ReplyDelete
  9. Citer mak2lah byk pengalaman...Ske bc cter mak2 sbb di setiap entry mesti terselit gak nasihat @ peringatan..;)

    ReplyDelete
  10. hahaa... tul tu... kalau ikut kan hati setiap entry nak letak picca anak sendiri...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute