Thursday, June 7, 2012

Home » , , » wardrobe untuk Asyraf..

wardrobe untuk Asyraf..

kemain lagi Asyraf ada wardrobe angry bird..
dah itu je design yang ada kat kedai perabot tu..
takkan nak ambik yang design princess tu pulak kan..
tak macho la..


















puas hati aku dapat paw en asben beli almari baju ni..
selama ni baju Asyraf dah melimpah dok dalam box kaler pink tu..
tak muat dah..dengan baju² yang dah mengecil size nya..
hai..takpelah..kita simpan dulu ekk..manelah tauuuuuu..haha..

suka almari macam ni..
senang sikit kan kalau ada baju yang boleh hanger tu..
boleh hanger..
niat dihati nak pergi IKEA cuci mata cari almari kan..
tapi en asben memang dah lama pangkah kalau nak pergi IKEA tu..
jem katenya..huhu..

takpelah..dapat almari cap kedai perabot gombak pun dah Alhamdulillah..
mekasih abah..lebiu..:)

6 comments:

  1. ala, saya pun dok nak cari wardrobe camni..huhu..berapa hinggit ek?

    ReplyDelete
  2. rara penah tgk almari ni.ok lah kan utk baju baby.rara pon nk try cr 1 nt.

    ReplyDelete
  3. comelnya almari angry bird...terbaik la..berkenan plak tengok almari ni hehe..:-)

    ReplyDelete
  4. tak lame lagi penuh la baju diee..kalau baju mama..hhiih

    ReplyDelete
  5. Nak jugak la beli seketul almari... yang ni berapa eh harga?

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute