Tuesday, July 10, 2012

Home » » anak bujang dah 6 bulan hari ni..

anak bujang dah 6 bulan hari ni..

alahai..
dah 6 bulan adik hari ni yer..
macam tak percaya pulak dah ada anak umur 6 bulan..hoho..

Alhamdulillah Asyraf masih ada lagi rezeki susu mummy dia..
walaupun tak fully apa lagi ekslusif kan..
takpelah..yang penting setiap hari kat umah pengasuh asyraf dapat minum susu mummy lagi kan..
kat umah, kalau tak sempat pam, boleh topup Anmum..eh..

gambar pagi tadi sebelum gerak pergi umah pengasuh..
sempat lagi tuh..

belum pandai merangkak..tapi dah sibuk angkat² bontot dah..
menjerit bila tak nampak sapa dekat dia..hoho..
bab ni yang tak boleh tahan..sabo je..
ermmm ape lagi ekk..
lebih kurang jelah kot dengan baby baby yang lain..
asyraf bersama bantal bucuk kesayangan..
haii dik, rambut dah lebat..tapi jenis halus lembut pulak dah..adoyaiii..
dah macam rambut gegirl..
hari² dok sapu minyak zaitun cap shurah..hoho..

oklah..nak google ape lagi solid food yang baby 6 bulan bolah makan..
mummy gigih ni..:)

8 comments:

  1. comel jer dia dok dlm car seat tu..

    ReplyDelete
  2. alahaii comeynyee senyum dia..
    .
    nk bby boy jugak la..hehe

    ReplyDelete
  3. kejap jer masa berlalu...baru jer rasa awak pegnen..huhuhu

    ReplyDelete
  4. manis je Asyraf senyum.. mintak kena cium !

    ReplyDelete
  5. comelnya dia..anak kita sebaya.. :)

    ReplyDelete
  6. noli-nak boboy kena proceed projeklah. hahaaa.

    yeay, dah boleh mamam. nak mamam-nak mamam.

    ReplyDelete
  7. tuk ibu2 yg nak mula bg makan bby..
    http://www.nutriweb.org.my/downloads/Nutritionist's%20Choice%20Cbook_lr.pdf

    leh la try ;)

    ReplyDelete
  8. sweet nye dia...dah pandai pose utk picas ye hehehee

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute