Thursday, July 19, 2012

Home » » Anak kecil anda kentut? gooddddddd..

Anak kecil anda kentut? gooddddddd..

haha..tajuk ntah pa pe..
maafkan saya..

aku rasa semua mak mak ni kalau anak dia tak kentut, mesti tak senang hati kan..
mula lah dok pikir anak sakit perut ke tak..
perut okey ke tak..

macam kitorang kan, kalau tak dengar Asyraf kentut mula lah gelisah..
tepuk tepuk manja perut asyraf..
takut kembung ke apa ke kan..
sibuk lah aku sapu minyak kat perut asyraf..
gosok gosok sikit kat betis dia tu..

bila dah kentut tu, barulah legaaaaa..haha..



















kredit: Google

setakat ni kentut asyraf takde bau lagi lah..
kalau ada, mau pengsan kot mummy..hehe..
nak nak dah start makan ni..aduhaiiii..
kalau asyraf buang air besar, mummy tarik nafas panjang panjang baru bukak diapers nak cuci..
hukhukhuk..

8 comments:

  1. huhuu....dah besar nanti kena jaga mummy lak...;)

    ReplyDelete
  2. aah kan...nasib baby kentut xder bau...hehe

    ReplyDelete
  3. @ aishah
    insyaAllah..:)

    @eT
    kalau lah ade bau..fengsannnn..huhu..

    @ ekin
    hehe..takpe..jangan tak kentut..nnt mummy ekin risau plak..

    ReplyDelete
  4. raissa kuat kentut beb. bunyik kuat lak tu. pak dia selalu saun suh kentut sesopan sikit. ater.. anak dara kannnnss.... :P

    ReplyDelete
  5. @kak ngah
    same lah dgn asyraf tu..siap hari tu marah asben lagi..ingat dia yg kentut bukan main kuat lagi..sekali asben kata bukan dialah..asyraf yg kentut..hahha..

    ReplyDelete
  6. ha'ah..aty pon risau kalau anak tak kentut...nanti die kembung..lagi anak lelaki ni kan...tapi ade gak ar sekali dua die kentut busuk..hahahah..sebab lepas tu die berak...;p

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute