Tuesday, July 17, 2012

Home » » Asyraf's felt pillow...

Asyraf's felt pillow...

semalam felt flash card, hari ni felt pillow pulak..hehe..
saje je nak tunjuk jugak bantal asyraf..
yang merah tu yer..yang biru tu anak kawan opis ni punya..
depan
















belakang

aku design ala ala kadar, kakak tu buat macam ni..
cantikkan..

KAKAK ni jugak yang buat..
gambar cilok dari FB dia..hehe..
kak, pinjam gambar yer..:)

8 comments:

  1. aty dah mssg akak tu kat fb..tapi die takreply pon..nak orderflash card macam awak nyer...ley tak awak tolong orderkan tuk aty..??

    ReplyDelete
  2. @ cammy
    ehh tak jual..saya pun beli kt org..hehe..

    @aty
    alamak..akak tu mmg jarang on9..cm mane ekk..

    ReplyDelete
  3. berapa rm yer flash card tuh dear..cantik laa

    ReplyDelete
  4. cantiknya pillow tu.. rayyan, sama cam anak i.. hehehe

    hai, sy org baru dlm dunia bloging , plzz support n fllow me there http://rayyanrizqie.blogspot.com/
    tq

    ReplyDelete
  5. sweet la..nk cube wat flash card flet tu sendiri..hihi

    ReplyDelete
  6. cari pillow felt...ada kat blog ni :-) ihikkkk terjah

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute