Friday, July 27, 2012

Home » » mari menyembur..

mari menyembur..

ye..
mari sembur mummy..
ni memang peel baru budak bertuah tu..
abis semua benda nak disemburnya..
























ni masa nak suap makan hari tu..
kesian asyraf makan dalam car seat jek..haha..
nak beli bumbo seat aku takut tak muat tang peha dia tuh..
last², letak dalam car seat pun boleh..
kadang kadang je aku riba sambil suap..
tapi tak best sangat sebab tak nampak reaksi dia makan tu..motif?

Asyraf dah makin ok..badan tak lah panas macam sebelum ni..
dah aktif macam biasa..
lega lah sikit hati ni..
lepas ni kena selalu sediakan stok ubat kat umah lah yer..
ubat bontot tu boleh beli kat farmasi rupenya..baru ku tau..hoho..

ohh..ada 2, 3 orang yang tanya pasal baju tido asyraf tu..hehe..
baju tido tu nek ndak asyraf yang beli kat kedah nun..
masa nak pergi hantar anak diorang sambung study kat Poli sana..
kain jenis lembut..tak panas..
tak macam yang aku tengok kat pasar malam ari tu..(compare dengan pasar malam)..hahha..

oklah..sekian..:)

8 comments:

  1. halamak..jauh nyer kedah nun...huhu... cakap pasal bumbo seat tu..ade gak rase nak beli...tapi biler comment kate anak tak muat duduk..ni awak kate takut peha tercepit..macam membazir lak rase nak beli..takut tak ley pakai lame ek..hurrmmm..kene pertimbangkan betul2 ni..:)

    ReplyDelete
  2. @aty
    a'ahh jauh nunnnn kedah sana..hehe..
    errr pasal bumbo seat, tu pendapat saya je..sbb tak pernah pulak test kan..tp bila tengok gambar, macam sempit ke tmpt kaki tu..peha asyraf ni dah la macam drumstik..takut tak muat je..ingat nk cari kerusi makan terus lpas ni..

    ReplyDelete
  3. kedah area mana ek?wokey..balik kg time rya nt..konpom g terjah untuk iyyad

    ReplyDelete
  4. raya tahun ni dah boleh pakai baju melayu ye nak :D

    ReplyDelete
  5. alahai..habislah rambut mummy gugur nanti

    ReplyDelete
  6. @noli
    hehe..itulah pasal..boleh ikat dengan benang..

    @MSMH
    area mane ekk..alamak, ntah la..tp dekat dgn poli kedah sana lah..lupe plak poli mana..huhu..tak menjawab soalan langsung..adehh..

    @juliet,
    untie juliet, nnt raya asyraf nk duit raya banyakkkkk tau...hehe

    @izla
    tulah..mummy dah nak botak dah ni..hehe

    ReplyDelete
  7. mcm adik sy no.3 dulu,mak citer hehe

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute