Tuesday, July 3, 2012

Home » Oh makcik cleaner..

Oh makcik cleaner..

pepagi tadi..
ada sorang makcik cleaner..
kita panggil dia auntie je..
dia cerita semalam dia kena ragut..
kesian..sambil dok tunjuk kesan lebam kt leher dia..
memang jelas kesan lebam..

pastu dia tunjuk balance rantai leher yang di ragut tu..
peragut tu dapat tarik separuh je, separuh lagi auntie tu pegang..
alahaiiiiiiii halusnya lah pun..
apelah punya peragut, kesian auntie ni..
dah ragut, kena tolak jatuh atas jalan tar pulak..

kadang kan kite memang tak sedar kite semua dalam bahaya kan..
nak nak kite pompuan ni..
alahai senangnya nak kena..
sekelip mata je boleh jadik mangsa kan..

tak kire kat rumah ke..dalam kereta ke..dalam public transport ke..
semua dah tak selamat kan..
takutnya...

suspek : wanita muda dalam linkungan umur 18-20 an bersama lelaki berumur dalam lingkungan awal 50 an..
naik motor warga indonesia..area Taman Bunga Raya, Setapak..
modus operandi - tanya jalan
so, hati hati mommies..

ecehhh dah macam inspektor sahab pulak aku..hahha..

5 comments:

  1. bahaya peragut ni, kalau dia ragut beg je takpe lagi, kalau tercedera...

    ReplyDelete
  2. aunti tu india ke sis?? takutnye

    ReplyDelete
  3. lg satu.. kalau drive sensorg... jgn la letak henbeg kat seat sblh tu.. buat sebab jek!

    ReplyDelete
  4. Salam.

    Takut kan? Lagi-lagi kita perempuan ni. Tapi, terpaksa jugak tempuh jalan kaki pergi kerja.

    ReplyDelete
  5. 2-3 minggu ni banyak orang dekat2 yg cerite pasal kene ragut..takutnyer...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute