Monday, July 9, 2012

Home » , » stroller..keperluan atau kehendak?

stroller..keperluan atau kehendak?

tajuk ala ala nak berdebat je..hehe..
padahal entry takde kena mengena dengan tajuk pun..

semalam petang jalan² Aeon Wangsa Maju..
boring dah kot terperuk dalam umah seharian..
walaupun mummy demam hidung berair, batuk pun boleh tahan..
tapi berjalan punya pasal, ku tahan jua..huhu..

tak tau nak mula dari mana..
last last pergi section baju baju baby lah kan..
tempat wajib pergi sejak dah ada anak ni..haha..

pastu en asben kata nak tengok stroller..
aku ye kan je..tengok² ada stroller murah..
memula macam tak nak beli..
sebab rasa macam tak perlu je..hukhukhuk..
tapi bila pikir pikir balik, ala rembat jelah yang murah ni..boleh la shopping dengan senang hati..


Sweet Cherry Tulsa ape ntah..haha..
RM119.00..kalaulah duit berkepuk nak jugak stroller yang mahal tu..
ada hati jugak tu..haha..
stroller 3 roda..boleh la kan..
beli terus bantal dgn stroller pad..
bayar and terus baringkan asyraf..
nasib baik asyraf nak baring dalam tu..
misi berjaya..hehe..

sebab asyraf behave duduk dalam tu, mummy belanja baju ehh..
dapat la pilih baju dak demokk ni dengan senang hati..
senang hati sebab dapat pilih baju murah semalam..haha..
mummy pun senang hati dapat beli jeans baru..
walaupun size dah bertambah jadi 31??
apakahhhh????
abah melepaskan lelah dalam Chicken Rice Shop..
bolehlah makan dengan senang hati dengan adanya stroller ni..
kalau tak time makan mesti kena bergilir gilir..

























bos kecik dengan putingnye..huhu..
adik duduk elok elok dalam stroller tu ekk..
mummy ngan abah nak makan ni..hehe..

6 comments:

  1. cantik stroller tu.murah pon murah eh.

    ReplyDelete
  2. hehehee...mmg keperluan sgt...xde r pnat dukung baby kn nt =)

    ReplyDelete
  3. murah lah..berbaloi beli.
    kalau duk kendong je, penat gak kan.

    ReplyDelete
  4. jwb soalan n3 awak


    KEHENDAK sbb akak ko ni, anak no 3 baru gatey nk beli stroller :p


    ala dik, stroller ni la yg akak dok sebey ni. nk kena jj secepat yg mungkin....kehkhekehe

    ReplyDelete
  5. keperluan lah tu kalau dah membantu mama dan abah nye.. kalau kehendak, beli pakai sekali dua, dummm letak dalam stor..huhuu.

    ReplyDelete
  6. anak aty tak mo duduk dalam stroller...rase macam nak jual jer stroller tu n beli scr5..hahaha..apekah...;p

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute