Wednesday, August 29, 2012

Home » , » ada time time jugak..

ada time time jugak..

dah nama pun budak kecik kan..
mesti lah ade time time dia yang boleh buat satu rumah huru hara..hehe
ada time baik, Ya Allah baiknya anak aku..
sapa hulur tangan, disambut dengan senyuman..
boleh lah mummy melepaskan lelah..haha..

tapi ada jugak, time budak bertuah tu menangis macam kena rotan kat bontot je..
masyaAllah..tak sempat sempat..
satu umah boleh bergegar dengan suara high pitch tu..
kelam kabut ambik dia..
tapi Alhamdulillah..jaaranggggg sangat kejadian tidak diingini tu terjadi..hehe..
























baru nak start engine menangis ni..
muka mintak simpati mummy..
mummy pulak buat tak reti je..hehe..
datang kakak dania, anak buah aku yang sulung konon nak pujuk baby asyraf..
tak jalan lah kakak..
lagi dasyat asyraf jerit..haha..
























abah datang beri bantuan kecemasan..
puuunnnn tak jalan..adehhh..
ko tengok lah gambar tu sampai bergegar dibuatnya..

sampai abah kata, udah² lah tu mummy..
ambik asyraf ni..hahha..
ok2..asyraf, come to mummy..
miracle..asyraf diammm..
ohhh..time tu rasa wahhhh bestnya jadik mummy..hehe..

tapi kalau asyraf baru nak buat hek hek, abah dah panggil mummy suruh dukung, itu over namanya...
tau tak en as?

tulah raya dengan anak kecik..
gelak, senyum, ketawa, cranky..
ke ada anak sesapa yang senyum dari pagi sampai malam?
nak petua..hehe..

4 comments:

  1. same jar lah kite jugak...ade mase2 die sengeh2 macam nak kat semua orang..ade mase..ngan ayah nyer pon die tak nak...huhu

    ReplyDelete
  2. Hi ..

    Waahhaaa...sori la. Cek tukaq url blog tak add ko balik rasanya. Patutle sunyi je dashboard haku. LAst kesahnya aku ucap tahniah siap wat entri ko pasal ko peknen.

    Dah beso dah ye baby.

    (dah mcm jejak kasih la pulak....)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute