Tuesday, August 28, 2012

Home » , » Aidilfitri 2012 versi warna warni

Aidilfitri 2012 versi warna warni

Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Maaf Zahir Batin...:)

malas nak bercerita panjang lebar..
layan gambar jelah..
kalau rajin aku letak caption..hehe..
nilah family aku..
family baru nak berkembang..
adik beradik 8 orang, aku yang sulung..
cucu ada 6 orang..
tema?
warna warni ikut suke hati korang lah..haha..
teringin nak sedondon satu family guna satu kayu kain je..
bila ek nak buat macam tu..


3 of us..
tapi asyraf pandang lain..huhu..

raya ni kita2 yang dah senja ni, ehh dah senja ke..haha
rasa macam biasa jelah..bangun pagi siapkan husband dulu..
lepas kaum lelaki pergi masjid untuk solat hari raya, kami mak2 ni sibuk pulak mandikan anak..
ni baru sorang..dah kelam kabut..
kalau lah dah 3,4,5 anak aku nanti, silap2 petang baru sampai turn mummy mandi..haha..over..



yang ni asyraf dah pandang depan, tapi songkok pulak ntah mana..adehh..
ade ade jelah budak bertuah ni..
masukkan dalam walker jap..
walker pinjam dari sepupu asyraf ni..
kalau tak masuk dalam walker, ada pulak asyraf kena pijak dengan cousin dia yang dok berlari satu rumah tu..
lagi naya kan..
masuk kejap, sementara mummy bersiap..
budak paling syok sekali beraya..
alhamdulillah tak banyak ragam..
kalau pergi beraya, tidor je dalam kereta..
bagus..senang kerja mummy..
bantal busuk tak tinggal..aduhaiii..

vrooomm vroommm..
jom rempit balik KL..hehe..
last but not least..
saya budak suke sengihh..
baju melayu kaler pink, stokin belang2 hijo..
ada saya kisah?
selamat hari raya..nak duit raya..haha..

3 comments:

  1. salam aidilfitri...comel je pic last tu...tersengih dia...

    ReplyDelete
  2. Supercute ini budak..hehe..Slamat ari raya,maaf zhr batin..:)

    ReplyDelete
  3. biler dah ade keluarge sendiri memang tema akan jadi caca marba..heheh...semua nak pakai sepasang ngan laki n anak sendiri kan..:) same macam family aty gak ar..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute