Monday, August 13, 2012

Home » borong kerepek di Kerepek House..

borong kerepek di Kerepek House..

ehh takde lah sampai borong..
beli ikut keperluan je..lallallala...

ahad semalam kitorang ikut uteh pergi borong kerepek nun jauh kat Banting..
giler gigih kan..semangat..
diorang lah yang borong..kitorang beli sikit jek..
ate duit sikit, belilah sikit..ye tak?hehe..








beli kat sini lah..Kerepek House..
ramainya manusia kat dalam tu..
tengok jelah selipar kat luar pintu tu..
kat pintu sebelah sana pun banyakkkkk..aduhaiii..

aku snap picture ni time dah surrender duduk lama2 kat dalam tu..
walaupun ade aircond, tapi kalau dah ramai betul orang, mana nak rasa sejuk nya kan..
baik aku duduk kat luar, main dengan asyraf..
naik buai..lagi nyaman..
ni masa aku masih menggigih kat dalam ni..
asyraf abah dia dukung kat luar..
masa kitorang sampai ni, dah banyak kerepek dah habis stok..
kene tunggu staff diorang keluarkan stok baru..

uteh dengan makteh tengah pikir, kerepek apa lagi nak rembat nih..
hehe..

ni kuih apa ni..aisehh lupe dah..
tapi yang dalam bekas2 tu, coklat oiii..
murah je..RM8 sebekas..aku rembat 2 bekas..

nampak tak kat notis board tu tulis apa?
produk terbaru..kerepek cendawan..
tapi nan adooooo..sold out katenya..
frust sungguh lah...

ok tu jek cerita pasal kerepek..
tahun depan nak bisnes kerepek lah..^eh^

5 comments:

  1. mkn kerepek mmg sedap pon dihari raya.leka je kalau mkn.

    ReplyDelete
  2. walaupon biskut raya mengancam2, tetap carik kerepek sambil borak2 ngan family

    ReplyDelete
  3. ermm wan pi beli kt ros kerepek dalam sket dari kerepek house..

    pergi hr biasa mlm pun ramai org memanjang hbs stok..

    nanti nk try lor pi beli kt kerepewk hse gak

    ReplyDelete
  4. uuui, ramai nya orang. yelah, kerepek ni senang sikit nak handle kan. Tetamu pun suke.

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute