Friday, August 31, 2012

Home » , , » jom mandi pool..

jom mandi pool..

nak mandi pool kena lah ada pelampung kan..
pastu siap beli bola getah..konon nak suruh asyraf main lah tu..
nasib baik tak jumpa baju mandi yang berkenan..
kalau takkkkkk...hahahha..
#mummy yang hover




pelampung beli kat JJ wangsa maju..
jangan pandang lama sangat kat model tu yek..
pandang sekali rezeki, pandang 2 kali, gataiii..
ingat nak pakai macam tu jugak nanti..haha..#gilo ko hapo

rm14.90 sebijik..sebenarnya macam macam pattern ade..
yang ada bumbung, yang takde bumbung..
pilih jelah ikut suka hati korang dan ikut budget anda..
aku pilih yang ni sebab asyraf kan lelaki..
takkan nak beli yang kartun princess bagai kan..
tak macho lah..
#mummy hover lagik
beli sekali bola ni..rm10..
sekali lupa nak bawak turun mandi..cehhh..
#mummy membazir

dan hasilnya?
taraaaa...
ecehh..
nanti aku citer panjang lebar ekk..
peace..:)

No comments:

Post a Comment

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute