Thursday, August 30, 2012

Home » , » lagi lagi gambar raya..

lagi lagi gambar raya..

takde gambar org lain, melainkan gambar si kecik bertuah tu lah kan..
ate, mummy nye pemalu nak bergambar sakan..kahkahkah..
abah dia pulak banyak nauu songeh nya bila diajak bergambar..
kena bayar royalti lah, kena charge lah..
dah tak payah lah abg oiii..
kita amik gambar asyraf jelah..hehe..



memula bagi laluan puan blog enterprame yer..
#malu nih..#mak tak gojes..hahha..
ni puan blog bersama cousin en asben..
yang pakai tudung merah tu cousin en asben..
kena bagitau takut ade salah paham pulak nanti..
padahal obvious giler kot puan blog dah 3 series tahun ni..hehe..
baru 15 tahun yer kengkawan..tapi tinggi nya humangaiiii...
ke aku yang rendang tak berbuah?
tinggi 163cm kategori tinggi dah kan?
errrr errrrr..
dak kecik bersama pak long syafiq..
cousin en asben jugak..
asyraf, cover sikit perut tu..nampak pusat dalam..
haiii..jauh kot menantu aku nanti..hahahha..
dak kecik lagi..nek ndak dia pun nak enterprame jugekkk..
haiiii..nasib lah mak ndak..muda2 lagi dah jadik nenek..#nenek gojes..



sapa yang snap pun aku tak tau..
ni bersama tok teh..hehe..














dari kiri:
mak lang yayan, mak ngah ain, nanny teh, nek ndak bersama asyraf si budak kecik..
























balik balik muka korang jelah..hehe..
ni tengah ushar swimming pool kat bawah nun..
jap lagi nak terjun tiruk katenya..

nasib baik jugak lah asyraf ni tak kisah sapa pun pegang dia..*so far*
nasib comel..kahkahkah..#nah lempang sedass
boleh lah mummy rilek kan lengan kejap kan..
yelah..bukannya ringan ringan tu..dah 10kg oiiii..
bayangkan dukung beras 10kg tu kehulu kehilir..hehe..

rasenya ni last kot entry raya..silelah percaya..
p/s: bila lah nak ambik gambar studio pakai baju raya nih..

1 comment:

  1. baguslah asyraf tak kisah sapa2 pon pegang dia. kalau si kecik zarif ni, jangan harap. nak melekat je ngan mak pak dia.
    huhu

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute