Monday, August 6, 2012

Home » » merangkak tapi tak bergerak..

merangkak tapi tak bergerak..

achaner tuh..hehe..
sebenarnya belum merangkak lagi..
hari tu baru nak angkat² bontot, tapi weekend ni dah boleh angkat bontot dgn badan sekali..
tangan pun dah kuat sikit..
cume nya, belum bergerak ke depan je lagi..hehe..
video
ni pagi tadi..
sempat lagi mummy dia rekod tuh..
nak rekod hari sabtu ahad, tak dan..
busy giler kottt..

hari sabtu pergi jalan TAR..keluar umah pukul 10.30 pagi..
masyaAllah..ramai nya manusia..
jalan jammed tak yah cakap lah kan..
nasib baik kitorang pergi naik motor..hehe..
hantar asyraf umah pengasuh kejap, 
mummy abah pergi penuhkan KL..adehh..

masuk Sogo kejap, pun sama..
mana datangnya manusia manusia reramai nih..hehe..
tapi best lah ramai² gini..yang peliknya bukan orang kite je ramai..
bangsa lain pun ramai..hehe..
nilah Malaysia..eh.
gambar?nan adoooo..ramai sangat orang..
tak berani nak keluarkan henpon..huhu..

oklah..tu je nak citer..
ohhh jap..kaki aku kena lenyek stroller masa kat jalan Tar..
giler sakit oiii..tapi muka tetap manehhh and say sorry..
nasib baik baby comelll..tapi kesiannya panas tang tang tang kat sana..
dengan ramai orang nya..hurmmm ntahlah..

oklah bye..:)

5 comments:

  1. sikit hari lagi laju la kemas rumah ye asyraf.. :)

    ReplyDelete
  2. comelnya berjoget2 bontot! hehehe

    ReplyDelete
  3. Hish, dengo Nama Jalan tar pon akak x sanggop dh, hehehehe

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute