Thursday, August 9, 2012

Home » , » merayau ke uptown danau kota

merayau ke uptown danau kota

lepas en asben balik terawih..
aku pun baru je settle lipat segunung kain..
baru keluar merayap..
nasib baik budak bertuah tu dah tido pukul 8 tadi..
takdelah dia mengantuk..hehe..

kitorang pergi naik motor je..
dekat sejengkal je pun..
kalau naik kereta, susah nak parking oiii..
tapi sebab naik motor, tak boleh la bawak stroller..
terpaksa guna baby carrier..
abah dia sanggup nak carry..hehe..
source: Google

kitorang sampai dalam pukul 10 kot..
orang ramai, tapi tak pack sangat lagi..
fokus - nak cari songkok dengan sampin Asyraf..
jenuh pusing satu uptown semata mata nak carik 2 bende tu..aduhai..
nasib baik jumpa..hehe..
songkok asyraf size 17 setengah..
sampin je takde..size paling kecik pun dah macam skirt dah..lawak sungguh masa try tu..

songkok, masa kat kedai mula² tu, size 17 setengah jugak, tapi ketat sampai ade kesan kat kepala..
tak nak lah kan..kesian budak bertuah tu..
pastu pusing² lagi, akhirnya jumpa jugak songkok size yang sama, tapi tak ketat..
siap longgar lagi tu..Alhamdulillah..tercapai hajat mummy nak pakaikan asyraf songkok pagi raya nanti..
ehh-sapa-yang-over-ni..haha..

dah dapat apa yang perlu, kite carik yang kehendak pulak..haha..
mummy beli handbag kecik dengan sandal cap uptown danau kota jek..
cap zalora nan adoo..
mummy asyraf tak dok pitih..hehe..

oklah..dah letih dukung budak bertuah tu..
moh balik..orang pun dah ramai ni..
bye uptown..nanti kitorang datang lagik..eh?

sekian.......

3 comments:

  1. cer try cari at jalan tar, mungkin dapat jumpa sampin tu..

    ReplyDelete
  2. i pown cari gak songkok si kecik i tu. bila dah jumpa, tak beli pulak sebab rasa mahal. pakai sekejap je pon. nanti kepala dia dah besar kena beli lain pulak (hampeh kedekut maknya hahaha). last2 i beli songkok moden (pakai topi sajerrr heheheh)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute