Thursday, September 27, 2012

Home » , » dah sampai masanya untuk tukar..

dah sampai masanya untuk tukar..

ni kes pagi tadi dalam kereta otw nak pergi umah pengasuh..
time tu memang tengah pegang phone..
biasa lah kan..kene bagitau yang mummy dah nak gerak pergi umah pengasuh..huhu..
tu yang sempat snap anak bujang belum mandi ni tengah usaha tak mo baring dalam car seat dia..
gigih dia nak bangun..sabo jek..
sebenarnya memang 2,3 menjak ni dia dh tak nak baring dalam carseat tu..
ate, dah besor kan..hahha..
nak duduk tengok pemandangan luar kot..

nampak gaya memang nak kena tukar car seat lah ni..
Asyraf memang dah ade car seat duduk punya..
kawan opis en asben hadiahkan masa Asyraf lahir dulu..
tapi tulah..warna hitam..mummy kurang berkenan..huhu..
kalau lah dapat warna merah..haishhh..
giler tak reti bersyukur..dah orang bagi hadiah tu, terima jelah dengan hati yang redha..

tapi tapi tapi..kitorang suami isteri tak reti nak pasang car seat tu..hoho..
macam mana ni..en asben kata nak hantar pergi kedai kereta mintak diorang tolong pasangkan..
hahaha..
tapi dah tak boleh jadik co pilot mummy lagi dah..
kena duduk belakang lah pulak kan..
jadik bos kecik..alahaiiii...

10 comments:

  1. post gambar car seat yg warna itam tuh..rasa cara pasang mcm sama je dgn car seat2 yg lain :)

    ReplyDelete
  2. @haslinda
    alamak..tak pernah pulak amik gambor carseat baru tu...balik kang klu ingat, saya ambik gambor..

    ReplyDelete
  3. anak saya xmo lgsung duk dlm tu..huhu
    beriba jekk

    ReplyDelete
  4. @nens
    hehehe..anak tak biase kot..asyraf dr lps pantang dh kena duduk dalam carseat tu..kalau tak , cm mana mummy nak drive? asyraf pasrah je..hehe..

    ReplyDelete
  5. ater canggih sgt ker car seat tu...hahaha....cer post gambonyer...hehe

    ReplyDelete
  6. @aen
    chegoooo..klu canggih sangat, dah lama suruh asyraf duduk dlm tu..paksa duduk wlupun blum boleh duduk..ni yg biase2 je..niat dihati nak beli Ferrari..hahahha..pang sedassss...

    ReplyDelete
  7. haha..comel asyraf nak kuar...hee

    ReplyDelete
  8. @riana
    nk keluar dari carseat tu jadik bertambah seram tengok tu..nasib baik pakai seat belt, kalau tak, memang dh berdiri kot anak bujang ni..hehe..

    ReplyDelete
  9. haaa..aty pon nak kene tukar gak dah..qaleef pon same macam tu..tak mo baring..ngamok2 die dalam tu...huhu

    ReplyDelete
  10. @aty
    hehhe..jom tukar...klu ade rezeki lebih, nk beli yg baru..yg hadiah ni jual murah2..hehhe..ade hati jugak tuh..heheh..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute