Friday, September 21, 2012

Home » » ingatkan dah 10 kg..

ingatkan dah 10 kg..

semalam kan pergi checkup Asyraf..
ambik sessi petang..ingatkan tak ramai orang..
waduh waduh..silap pulak jangkaan aku rupenya..
giler ramai orang hoii..aku datang pukul 2 petang, gedebak gedebuk pukul 4 baru siap..
yelah..ramai pulak bakal2 mak datang nak register bukak buku pink..
tahniah yer korang..hehe..

ok2..cut it short..
sambil tunggu giliran, Asyraf is behave..
pastu timbang berat, ukur tinggi segala dia still okey lagi..
tapi tang tunggu nurse panggil untuk checkup tu yang hazab menunggu oii..
adelah sejam lebih kot tunggu..
yelah aku paham..ramai orang kan..of coz lah lama..
tambah lagi nurse nak berborak sesama diorang kan..ehh?
nak cepat, pergi private la kan..

dek sebab lama sangat tunggu turn, budak bertuah tu boleh mengamuk sakan dalam klinik..
bagi susu taknak..bagi puting taknak..peluk2 suruh tidur pun taknak..
aisehh..berpeluh jugak la aku sorang2 handle kan..
sebenarnya dia dah rimas..lama sangat beriba..dia nak turun merangkak..
mana boleh nak oii..lantai kotor..huhu..

tak lama tu baru nurse panggil..
nasib baik bilik rawatan ade air cond..
barulah sengih melebar anak bujang..
mak pun lega..fuhhhh..
gambar hiasan..haha..
sampai nak roboh tudung untie yaya, barulah ok gambar ni..

hasil check up semalam..

berat : 9 kg
tinggi : 75 cm

aku ingat dah 10kg Asyraf ni..hehe..

p/s: jimat duit makan tengahari ni..supplier belanja Big Mac..Alhamdulillah..hehe..

3 comments:

  1. hehe..kalo ke klinik camtu la..anak dh naik amuk pon x panggil2 lagik..gamaknyer b4 subuh dh kene tggu..br la leh awal..tp..yeke..leh awainyer..huhu

    ReplyDelete
  2. mommy duduk gombak setia ea? dekat jela kite..ciknaa dduk dekat blkg masjid lame b6 tu :)

    ReplyDelete
  3. aty baru jer buat check-up 5 bulan qaleef tadi...kat KK..kemain ramai sampai 2 jam menunggu...ggrrr....anak tu pon same..dah nagmuk2 dah...semua tak nak..dah ar pegi sorang2..gelabah katak ar aty tadi..huhu

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute