Friday, September 28, 2012

Home » » jumaat..

jumaat..

Ehh dah jumaat yer hari ni..
cepat betul masa berlalu sekarang kan..
gedebak gedebuk buat kerja kat opis *tipu nih*, eh dah pukul 5..??
jap lagi boleh sign out dah..hip hip horeee..

start enjin kereta..berdesup ambik Asyraf kat umah pengasuh..
tipu je berdesup..padahal paling laju aku bawak 60 km/j..
sila lah percaya..haha..

malam ni, kalau jadi insyaAllah balik rumah mak mertua kat Serendah..
tapi apa2 hal kena tunggu en asben jugak lah..
takut dia balik kerja lambat..
manelah tau bos omputih dia tu ade meeting ke ape ke..
meeting nak mengkaya kan lagi Ambank tu..
apa nak dikata?

kalau tak jadik balik, aktiviti berjalan macam biasa..
ber kung taw kat dapur, sambil jadik tarzan kepada anaknya..hahah..
Asyraf dah laju merangkak sekarang..lagi aku jegil mate, lagi dia laju merangkak..
tak takut langsung..malah funny mungkin..

kalau terlepas pandang, tau2 dia dah berdiri pegang peti sejuk..
berkenan betul dengan fridge magnet yang 2, 3 ketul tu..
belum lagi nanti dia dah pandai bukak peti sejuk tu sendiri..
kena pergi IKEA ni..nak carik alat yang boleh lock peti sejuk tu..
hahha..alasan dunia semata mata..hehe..

ok2..dah melalut dah..
boringkan entry takde gambor..meh tepek sekeping..













gambor ulangan..gambar wallpaper PC opis ku..
sekian..:)
nak buat kerja ni..bye..

8 comments:

  1. x lame lagi da jalan...die pulak tolong msak kt dapur...hehehehe...comel senyum nye tu!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah..skrg pun kalau letak dlm walker, dia pergi dapur sibuk nk masak jugak..aduyaii..

      Delete
  2. menggoda betol senyuman asyraf ni..haha..citer pasal lock fridge tu teringat sorg mbr yana..anak dia setahun lebih mmg pantang lepa nak bukak fridge je..siap masuk dlm tu lagi..kahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkkk..masuk dalam fridge??
      hahahha..sumpah lawak..

      Delete
  3. aty dah beli awal2 bua stand by...since kat umah aty banyak almari dan laci dan segale macam bende yang boleh bukak dan dimain..;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. since aty dah beli. nk tanya..
      berapa RM seketul bende alah tu ekk..ari tu terlupe plak nk tengok harga..hehhe..

      Delete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute