Tuesday, September 18, 2012

Home » » macam mana boleh silap ni..

macam mana boleh silap ni..

ape bende yang silap?
propa je lebih..
takde..aku dah silap hari nak pergi checkup Asyraf la..hehe..
patutnya hari khamis lepas..
sekali terlajak sampai hari jumaat baru perasan..
ehh hari ni khamis ke jumaat..adehh..

call klinik nak tanya boleh ke datang hari ni..(jumaat lepas la)
of coz la tak boleh kan..
padahal nak timbang berat je..umur 8 bulan takde cucuk..
takpelah..khamis ni insyaAllah tak lupa..

semangat nak pergi checkup..
bukan ape..saja nak tau dah berapa kilo anak bujang aku tu..
motif?
tangan mummy dah nak cramp dukung awak lama² nak oiii..
bersyukur jugak sebab Asyraf nak kat semua orang..
orang hulur tangan, insyaAllah disambut dengan senyuman..

kt bawah ni video anak bujang dah laju merangkak..
alamak..mummy masuk bilik, dia masuk bilik..
mummy pergi dapur, dia pun pergi dapur..aduhaiii..
video
umur asyraf : 8 bulan 1 minggu
tarikh : 18 september 2012
location : umah mak mertua, serendah
sekian..:)

4 comments:

  1. hehe..b4 cukup 1 thun setengah kene pergi..sbb last makan ubt cacing..pastu timbang jek..

    ReplyDelete
  2. hehe..mummy, lain kali save reminder dalam henset.cukup masa dia berbunyi. tapi make sure awalkan sehari sebelum

    ReplyDelete
  3. Aritu aty tak dpt gi check up 3 bulan...sbb kerje..terus g swasta jer..sekali alih2 ank 4 bulan ni..nurse kk dtg umah..!!! Yrr ar..4 bln kan tak ade enjet..mls nk dtg..da tu..nurse lak yg perihatin..huhu..bgs gak..:-)

    ReplyDelete
  4. Makbed pun selalu dah jadi pelupa hari

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute