Wednesday, September 19, 2012

Home » , , » nak beli ke tak nak?

nak beli ke tak nak?

malam tadi adik beradik aku buat giler..
tetibe datang KL nak lepak KLCC..
aku macam alamakkkk aku yang dok KL ni pun tak pernah pergi lepak KLCC..
diorang dari Nilai n Melaka sesaja datang sebab nak tengok air pancut kat taman KLCC nun..
tapi sebab angah kata nak belanja makan, aku laju² pergi mandi, siapkan asyraf..
abah asyraf siap sendiri lah kan..hehe..

lepas dah penat kejar anak masing, moh kita pergi isi perut masing² pulak yer..
aku tak de lah penat nak kejar Asyraf kan..
Asyraf baru pandai merangkak je pun..
tapi takdelah aku lepas Asyraf suruh merangkak kt area air pancut tu..
ko dah kenapa..giler ekk??
ok2..panjang pulak mukadimah..
lepas tu terus shoot pergi kampung baru..
makan time..
lepas tu sajelah mintak baby chair..
nak test Asyraf duduk dalam tu..
Asyraf dah pandai duduk..tapi kitorg tak pernah letak dalam kerusi makan macam tu..
nampak nya LULUS..
tu kerusi IKEA ekk??
berapa hinggit yer?

ecehh..sandar dengan bantal stroller..
kan kan..tu kerusi IKEA kan?
kaki kerusi tu boleh cabut² kan?
kehendak mummy semata mata..hehe..

Angah kata pergi KLCC dah macam pergi oversea pulak..
ramai betul foreigner..dah macam kita pulak orang luar..
huhh..tau takpe...

3 comments:

  1. wahh..syokk kan jalan2..
    nens jarang2 jgak dpt ke sana..
    time ade kursus opis br ler leh g jenjalan KL..hehe

    ReplyDelete
  2. Dah lamer giler tak gi klc ngn kampung baru tu...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute