Wednesday, October 10, 2012

Home » » 9 bulan..

9 bulan..

ohhh dah 9 bulan anak bujang aku hari ni..
mummy hampir lupe..maklumlah banyak urut putus..huhu..
serious, aku sebelum bersalin memang dasar pelupa..
kalau ko tanya semalam aku buat apa, jenuh aku nak recall balik oiii..
tu baru semalam..kalau tanya yg kelmarin, yg minggu lepas, yg bulan lepas?
selamat tak ingat ape dah..haha

lagi dah lepas bersalin ni kan..
lagi teruk penyakit lupa aku ni..
nasib tak lupa anak dgn husband..hahha..
eh2..merepek sudah..
nak citer pasal perkembangan anak bujang..
alahaiiii..lebih kurang je dengan anak2 yg sebaya dengan Asyraf ni kot..
dah boleh merangkak laju giler babas sampai tak sempat brek..
dah pandai berdiri pegang dinding, pegang kerusi..
nak berdiri lepas tangan belum boleh lah..
ape lagi berlari..hehe...

dah pandai lambai tangan..
tapi jangan ko suruh..memang dia tak buat punya..
kalau duduk saja2 sambil tengok tv, tetiba je lambai2 tangan kt mummy..
aisehhh..

ohh..lagi satu sebelum terlupa..
Asyraf dah ade 5 batang gigi..

selagi mummy dia rajin nak update kan..
lepas2 ni tak tau lagi rajin ke tak nk update pasal gigi anak..haha..

5 comments:

  1. hehe..cutenyer tanda gigi tu..ekeke

    hepi 9month asyraf

    ReplyDelete
  2. Fayel sebaya Asyraf tapi tak boleh berdiri lagi...lambat sikit progress dia..

    ReplyDelete
  3. pasni dah boleh ajak mami gi pasar malam :D

    ReplyDelete
  4. cepat masa berlalu...kwn2 ramai cakap lepas kawen cepat lupa..hehee nape ek..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute