Thursday, October 18, 2012

Home » » ayah ayah

ayah ayah

mungkin asyraf ni jatuh dalam kategori peramah kot..
jenis senang senyum, senang sengih..
macam abah dia jugak..
abah dia peramah..banyak cakap..
tak macam mummy dia..mummy is pemalu..kuikuikui..

lagi satu, asyraf ni jenis mulut ringan..
ade je dia bebel padahal umur baru 9 bulan..
ada satu word tu, memang jelas giler kalau dia sebut..
iaitu AYAH!!!

tak sure AYAH tu refer kepada asben ke apa..
sebab asben bahasakan diri dia abah..
dan asyraf start sebut AYAH tu masa umur 7 bulan..
huhu.
video
ni salah satu yang aku record..
ye..salah satu..sebab banyak giler video yang dia dok bebel AYAH AYAH..
hukhukhuk..mummy kecik hati sungguh la kalau betul AYAH AYAH tu refer pada asben..
huhu..

10 comments:

  1. so comel...suka tul la dia jerit ayah ayah...bijak

    ReplyDelete
  2. alololo..comel nyer asyraf..geram lak tengok..heheh...memang biasa aty bace anak mesti sebuat panggil ayah nyer dulu kan..memang jeles hokeh...sedang ni hah mak nyer dok hadap hari2...;p

    ReplyDelete
  3. lekat ayah terus la nanti...xde abah dah...

    ReplyDelete
  4. seriously, memang jeles giler ok kalau AYAH is refer to abah dia..haha..tapi mungkin jugak sebab, bila kite kt umah selalu tanya, abah mane? abah mane? kan...kadang tu, bila bangun tido celik je mate tu, terus panggil AYAH..aduhaiii anak...

    ReplyDelete
  5. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  6. ya Allah...comel nya la budak asyraf ni lepas dia sebut ayah. sengih manjang..grrrr

    ReplyDelete
  7. haha.. serius comel bl dia senyum gitu.. asyraf! ajar si razin sebut mama voley? hehe.

    ReplyDelete
  8. Eiiii...!!! Mahu coobit pipi Acerap!! Hihiiiii.. ^v^

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute