Monday, October 22, 2012

Home » , » demam panas dan cirit birit

demam panas dan cirit birit

jumaat lepas, Asyraf kena cirit birit plus demam panas..
cirit birit sampai dah keluar lendir hijau..
kesian anak bujang aku tuh..


















tengah tido..mummy tengah jeram kepala..
nasib baik dia ok je aku letak kain basah atas kepala dia..hehe..
ni kali kedua asyraf demam..
ingat nak bogelkan je asyraf, tapi mengenangkan hari jumaat tu hujan non stop dan cuaca adalah sangat sejuk, tak sampai hati pulak..last pakai kan baju lobang2..

ni kat klinik..muka tetap ceria padahal suhu dah cecah 39.5 time nih..
doktor kate najis asyraf ada bakteria sebab tu sampai keluar lendir hijau..
letih giler asyik tukar diapers je..menjerit2 asyraf masa nak cuci bontot tu..
aku sapu sebamed cream, Alhamdulillah ok lepas tu..

doktor masukkan ubat bontot untuk kurangkan suhu..
dapat antibiotik, ubat demam dgn ubat cirit birit..
Alhamdulillah sekarang dah ok..
mummy abah is lega..
Alhamdulillah..:)

demam nak pandai ape lagi lah tu yer..
hurmmm...

12 comments:

  1. poor my baby asyraf...cepat baik yer baby aunty..cayang dia...si kembar ni

    ReplyDelete
  2. kesiannya asyraf ensem.. moga cepat sembuh yea.. anak sy pun batuk skrg.. cian dia.. :)

    ReplyDelete
  3. betol2...demam nak pandai la tu....kesian dy...x mo demam2 lagi dh pasni...hihi...:)

    ReplyDelete
  4. cepat smbuh ye asyraf...amirah pun batuk2 x berkesudahan...risau betul..:-(

    ReplyDelete
  5. kesian nye asyraf.. cepat baik ye, good boy die, senyum jugak even demam..

    ReplyDelete
  6. Ala...ciannyer dak ensem ni...Alhamdulillah dh ok...Asyraf baik2 je tau...:)

    ReplyDelete
  7. nak pandai jalan ni..insyaAllah..si comel sihat pasni mommy bersedia lah untuk lebih ligat hehehe

    ReplyDelete
  8. ololo..siannyer die..cepat2 baik ye..;)
    demam nk ringan badan ler tu..nnt mesti boleh sesuatu yg baru..;)

    ReplyDelete
  9. alahai..kesian nyer asyraf..alhamdulillah dah ok yer...:) kalau anak demam memang risau sangat kan...

    ReplyDelete
  10. alahai kesiannya...tp skrg mmg musim demam kan...daaliyaa pun baru jer baik demam, lucky tak teruk sgt..hopely asyraf baik2 ajer..

    ReplyDelete
  11. SALAM, SY ADA NAK JUAL TERMOMETER DIGITAL MURAH
    MURAH HARGA BARANG RM20.00 (TIDAK TERMASUK PENGHANTARAN)
    KEMPEN 1 RUMAH 1 TERMOMETER-(BUZZLE BERBUNYI BILA DAPAT BACAAN SUHU SEBENAR BADAN)
    LAYARI BLOG DIBAWAH
    http://termometer-digital-suhu-badan-bbt.blogspot.com/

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute