Monday, October 8, 2012

Home » » hahhh..nak buat ape tu...?

hahhh..nak buat ape tu...?

entry pagi isnin yang ___________________
(pls fill in the blank)

ni lah antara peel anak bujang yang sorang ni..
suke benor main bawah meja makan..
lagi satu, suka sangat masuk bilik pastu dok lepak depan wardrobe dia tuh..
pastu tepuk tepuk gambar angry bird tu..hehe..

kesian anak aku..abah mummy dia takde tab, ipad nak download angry bird segala bagai tu...
yang ade hanyalah sebuah henpon cap Samseng..
maka main lah dengan meja makan, almari, rak tv dan sebagainya..hahha..

oittt cik abang..ape bikin?
mcm lah takde tempat lain nak main..
bawah meja kt kerusi tu jugak dia suke..
babab bontot tu karang..
alamakkk..dia dah nampak mummy dia jadi mummyrazzi..hehe..
mummy, nak tengok gambar kite..hehh..

dah..pegi buat kerja..:)

14 comments:

  1. pada aku lebih baik bagi dia main mcm tu sb boleh kembangkan kretiviti diaorg...kalo bagi tgok game or video jer dia xkan belajar sesuatu yang baru...hehe game n video tu boleh bagi tp biarlah kena pada tempatnyer....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak..cheegoo dah komen panjang lebor dh tu..
      hehe..baikkk cheegooo..

      Delete
  2. betol tu kata cheegooo tu..hehe..br la adventure kan asyraf kan..=)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..
      tulah..kadang tempat2 larangan tu lah yg dia suke pergi..tak pasal2 mummy jadik tarzan..haha..

      Delete
  3. Alaaa...kalau selambak menan depan die pon..yang buksn nsmenye menan die tu ar yag die nak main..mcm qaleef..suker main kat langsir..!!! Ggrrrrrr....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahh..betul3..kalau main pun dlm 2 saat je..pastu sibuk nak main bawah meja..aduhaiii..qaleef suka langsir sbb langsir tu gerak2..hehe..

      Delete
  4. Comellah asyraf ni..Org kata budak2 yg ske explore ni budak bijak...:)Biarkan dia dgn dunianya...kita cuma pantau,mata kne sentiasa observe dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mata ni mmg tak bleh lepas tgk dia..pantang lepa, ade je yg pelik2 dia buat..aduhaii..

      Delete
  5. comel nya dia...alal cepat dah merangkak berdiri...suka la

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe kak..silap2 fayel terus berjalan kot..hehe..

      Delete
  6. saya pn plan tanak ajar main game..PLAN JE LA sb mcm anak buah, lgsg tanak keluar.atau tanak blk kmpg sb nk main game

    ReplyDelete
    Replies
    1. dasyat sungguh penangan game ekk..sampai tak mo balik kampung..hoho..no no no...

      Delete
  7. Amboi dh duk bawah meja yer... Hahha...

    **salam pkenalan... :) bru je follow akk...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute