Tuesday, October 16, 2012

Home » , » happy 2nd anniversary & happy besday

happy 2nd anniversary & happy besday

ehh dah 2 tahun kawen rupenya..haha..
seriously, kitorang lupe giler..
tak senonoh kan..baru 2 tahun kawen tu..
kalau dah 12 tahun? macam mane lah agaknya..

kebetulan tarikh 16 oktober ni jugak tarikh besday en.asben..
so, kita wish sekali arunglah yekk..
happy 2nd anniversary and happy besday to en.asben ku..
semoga ikatan perkahwinan kita ni berkekalan hingga hujung nyawa..insyaAllah..
semoga abang diberi umur panjang, sihat selalu dan bahagia bersama kitorang..hehe..

en. asben dapat coklat dari bos dia..
tapi yang tukang habiskan coklat tu haruslah wife dia ni kan..
breakfast pagi ni pun makan ferrero rocher tau..haha..

















separuh dari coklat ni dah selamat masuk dalam perut aku..

13 comments:

  1. saya pon suka FR ni..kalo member2 nk g langkawai mest pesan ni..hehehe

    pastu berat naik berkilo..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..saya pun suke..lagi2 klu free..lagi suke suke suke..hehe..

      Delete
  2. tahniah..awak bg hadiah apa kt asben tuh..hehehhee ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak bagi ape pun..klu nak jugak, kene tunggu gaji ujung bulan nnt la..haha

      Delete
  3. congrate mommy & ayah asyraf.. btw, arini ulangtunang ciknaa :) [nak jugeksss] :))

    ReplyDelete
  4. hepi wedding day n epi bexday. moga apa yg dihajati tercapai. :)

    ReplyDelete
  5. happy annivesary 2 tahun..akak counting bulan depan 2 tahun gak..eh sama...heheh..dan satu lagi esok besday akak...weeho beza sehari ngan husben awk

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih kak..

      happy anniversary ke 2 tahun n happy besday in advance lah kalau cenggitu kan..hehe..

      Delete
  6. Dah lambat nak wish. Tapi nak wish jugak la. Hahaa.. ^-^
    Utk korang berdua, happy belated anniversary! 2 thn utk korang, 3 thn utk pn susu n en epul! Happy for all of you girls! Muahhh.. ^v^ Semoga Allah memberkati hidup korang selamanya. Amin..
    Oh! Pesan kat As sekali aku wish happy belated birthday jugak ye. =)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute