Thursday, October 18, 2012

Home » » main kat dapur

main kat dapur

budak ni lah yang suka main kat dapur..
video
hehe..kelakar giler bila tengok asyraf sikat rambut ke tepi macam ni..
maklumlah rambut halus..jarang2 pulak tu..
kulit kepala pulak putih..
abah dia marah betul kalau aku sikat rambut anak bujang macam tu..hehe..

pantang lepa mata mummy abah, tau2 dah ke dapur..tempat feberet dia kabinet dapur pastu main tutup bukak drawer..haihhhh..

yang ni sempat record..
puas pikir macam mana nak buat kan..
tak bagi dia sampai ke dapur..

last sekali pikir punya pikir kitorang buat macam ni..


















tarik ke depan sikit meja makan tu, so walker asyraf memang tak lepas nak lalu..
tak muat la kan..hehe..
memula tu, dia marah jugak lah..menjerit2 sebab tak sampai ke dapur..
gambar ni aku amik dari dapur..
umah sewa aku kecik je..umah kampung kat gombak ni haa..

insyaAllah tahun depan niat nak beli rumah..
harap2 dipermudahkan..
yelah kan..sampai bila nak menyewa kan..
dapat beli umah kecik pun takpe..janji umah sendiri..
bayar bulan2 pun, jadik hak milik sendiri nanti kan..
ermmmm..harap2 dipermudahkan jalan nak beli umah sendiri..aminnn..

11 comments:

  1. hehehe..mang klakar muka asyraf sikat rmbut ke tepi..kuikuikui..ritu kemain pacak ke tgh..smart abis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha..saje je dengki asyraf tu..sikat rambut ke tepi..abah dia mmg marahbetul klu nmpk tu..hehe..

      Delete
  2. Annaila sikat tepi. hihi. kang buat rambut pacak, orang kompius laki ke pmpuan ni. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..betul jugak ekk..
      bestnya..nnt rambut naila dah panjang sikit, boleh ikat reben2 pulak kan..
      arghhh..balik kang nk ikat rambut asyraf dgn reben jugak lah..hahaha..

      Delete
  3. eee gerrram!! somelss sgt..sikat rambut tepi skema skema..
    pulak tu punya telek la drawer tu mcm ada tak kena nak siasat la tu..


    p/s: awak kat mana rumah murah2 ekk kat area gombak/selayang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah dia..klu boleh seme tempat dlm umah nk siasat..hehe..

      alamak..tak tau la pasal umah murah2 kt area sini..ramai jgk kwn2 tanya umah area sini..tp tulah susah nk cakap ade kosong kt mana..

      Delete
  4. ala omelnya diaa...
    anak ck, Safiyyah pon sama macam Asyraf, kemain galak lagi kalo masuk kat walker tu..ke depan ke belakang..pastu port feveret dia skang kat sliding door..dia suka tolak2 kat situ..hik3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..ckp pasal sliding door ni kan..
      satu lagi feberet asyraf ialah tolak2 sliding kat kabinet tv..stress mak..huhu..

      Delete
  5. tegap je dia berdiri..hahah kena sekat...asyraf ni kena duk ngan Fayel..nanti lawan menjerit eh...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute