Monday, October 15, 2012

Home » , » mummy blogger gathering..

mummy blogger gathering..

sumpah segan giler kot nak letak tajuk macam ni..
almaklumlah..saya blogger sekadar di pinggiran jer..hukhukhuk..
tapi buat2 tak malu join gathering kecil kecilan ni..hehe..

mula2 dah jumpe ciknaa dengan anis kat titiwangsa..
tapi cuaca agak seram, so, decide ubah tempat..
kite pergi KL Festival City..
ni je yang ade semalam..tu pun dah gamat Restaurant Nasi Ayam Penyet tu..
nasib tak roboh..huhu..
kak mimi, wawa, cik naa, ehemmmm aku lah tu, anis..

disebabkan aku malu malu miowww, takdelah aku amik gambar babies lain..
yang ade gambar asyraf dengan fayel..tu pun sebab duduk dekat dekat..
rase macam nak lepuk je kepala sendiri..haha..


kembar seiras lain mak lain bapak..hehe..
tapi kalau tengok betul2, ade lain nya..
fayel bentuk muka dia mcm petak sikit..suka hati aku je ckp muka fayel petak..huhu..
asyraf pulak bentuk muka bulat..

dua dua lebih kurang je peelnya..
sorang jerit, yang sorang lagi pun nak jerit jugak..
sorang mengamuk, yang sorang lagi pun nak mengamuk jugak..
ko buang baby bites, aku pun nak buang jugak..kaedahnya...

tapi serious best lah jumpa diorang ni..
macam dah lama kenal pulak..
ate, hari2 dok bace blog diorang kan..


















ni masa nak balik dah..
muka masing2 pun dah berminyak habis..haha..




















ni pulak turn ayah2 pulak dukung anak masing2..
ada yang still cool, rilek tido ape pun tak sedar, ade jugak yang dh start mengamuk..
aduhaii..anak sape lah tu..hukhukhuk..

lepas ni boleh lah buat gathering mommies blogger lagi..
tapi yang kat Shah Alam tu, memang konfem tak boleh join sebab kawan asben kawen..
takpe, next time boleh buat lagi kan..
asben kate, jumpa kat tengah2 la..
kesian diorg dari bangi redah sampai ke setapak ni..
haaaa...nampak tak tu..asben aku pun suke join gathering ni..hahha..

maybe lepas ni boleh buat tshirt ke ape ke..
kan kan kan..
cik naa pun dah review pasal gathering semalam..

17 comments:

  1. eh baru perasan, daddy2 pakai baju lelebih kurang je ngan anak2 mereka.. oh saye jeles oke! hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamakk..ciknaa jgn jeles tau..td pun pikir patpuluhnam kali nk publish ke tak gambar ni..huhu..

      Delete
  2. Fayel dan asyraf sama tapi tak serupa...seiras la...tapi perangai lebih kurang...kelakar pulak nengok duk berdua..sesama makan bites pastu suka suki buang...

    hepi kenal semua...husben linda sporting banyak mulut ramah terbalik la kita husben akak pendiam hehehe...yang banyak cakap bini kepoh dia ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..keje diorg buang baby bites..bukan nk mkn sgt..hehe..

      yer..asben saya mmg banyak ckp..mcm gathering dia pun yer jugak semalam..aduhaiii..

      Delete
  3. hope in the future fiq pn bleh join gathering ni jgk ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo..mummy to be ehh..
      boleh je nak join..sangat2 dialu2 kan..
      the more the merrier kan..hehe..

      Delete
  4. Wah sonoknyer berkumpul... :) tringin nak join tp ros duk jauh... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ros duk penang yer..takpe, mane tau ade rezeki bleh jumpa kan..

      Delete
  5. bestnya..nak join gak len x..

    ReplyDelete
  6. lawa lah baju batman fayell...nak beli..bleh tetiba je kn...

    ReplyDelete
  7. next time if ada kat KL nak join jugak! hehe

    ReplyDelete
  8. bestnyer..nampak sume baby2 situ lebih kuang sebaya jek..hehe

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute