Wednesday, October 31, 2012

Home » » suka dikorek

suka dikorek

hahaha..bukan lah korek ape pun..
asyraf suka kalau aku korek telinga dia..hehe..
dulu aku korek telinga dia pakai cotton bud baby tu..
memang ok, tapi ade jugak case asyraf ni suke bergerak time aku nak korek telinga dia..
tu yang jadi bahaya..takut terjolok dalam telinga pulak..
nauzubillah..

so, sekarang ni aku korek telinga dia guna kain lampin je..
basah kan sikit, pastu gulung halus kat hujung tu, pastu korek lah..
hahha..
dia pun suke..
























bukti suke telinga dikorek..
sampai ternganga mulut tu..amboii dikk..
ni sebenarnya korek telinga sambil tengok tv..




suke lah tu..serious memang asyraf suke kalau aku main2 korek telinga dia..
haha..aku rase guna kain ni selamat sikit kot..
takde masalah nak terjolok ke dalam telinga tu..
kadang aku ni pun bukan betul sangat..
tangan buat keje, mata pandang lain..huhu..

korek telinga anak pun cerita..hahha..

7 comments:

  1. hahaa.. meleleh tak air liur dia kesedapan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha..asyraf ni jarang nk meleleh air liur dia..tp kalau dah start masuk jari dlm mulut, siap lah banjir..huhu..

      Delete
  2. bebudak mmg suke org korek telinga dia kot.. hehe.

    ReplyDelete
  3. btul2 cotton bud bahaya tmbh2 lg klu guna kt budak2 kecik. kang terobek pulak gegendang telinga dia.

    ReplyDelete
  4. bagus betul...kalau fayel mau la ngamuk...keje mengorek adalah papa dia heheh

    ReplyDelete
  5. eeehh...ley gune ar idea nih..si qaleef kalau korek pakai cotton buds tu pon bukan reti nak duduk diam..memang risau...pasni ley cube care ni pulak...:)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute