Wednesday, November 7, 2012

Home » , » bila anak bujang berkemban

bila anak bujang berkemban

nampak sangat mummy dia takde kerja kan..hehe..
asben geleng kepala je tengok..
pastu cakap, nak masuk dalam blog lah tu..wakakakka..
dengki lah tu kan..

macam ni lah orang tak de anak pompuan kan..
kat boboy pun boleh..still tutup aurat kan..hehe..
ok baii..:)

15 comments:

  1. hai asyaf...redhaa jee dia yeaa..hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasanya macam tulah..redhoooo je apa mummy buat..hehe..

      Delete
  2. i love u asyraf....suka nengok muka diaa apatah lagi persis Fayel...bertambah tambah suka tul la tengok dia..hari hari mesti tgk blog leenda tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. asyraf love u too..hehe..
      alahai kak mimi..saya dah baca blog kak mimi sebelum
      asyraf dgn fayel lahir lagi..kalau terlepas baca, siap klik older post lagi tuh..ala ala stalker hidup kak mimi pun ye jugak..huhu..tp suke bace entry akak yg panjang2 tu..hihi..

      Delete
    2. waaaa terharu akak...peluk ketat ketat...cium kan untuk asyraf eh..kalau ada baby girl tahun depan ehhhhhhhh..nak buat menantu la hihihi

      Delete
  3. Ni nak dikatakan ayu...tp boboy... Nk dikatakn encem...Memang encemm pun..hehe. Comellah....:)

    ReplyDelete
  4. comel..muka jenis lembut..bila dah dikembankan.. mmg ble buat org kompius gegel ke boboi.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aisehh..tulah, kadang dah pakaikan jeans pun org dok konpius lagi boboy ke gegirl..huhu..

      Delete
  5. hi mama. asben kita sama jek peel nyer. kalo amik gambo takde lain dia nak ckp...haaa nak masuk blog lah tu...hehehe....
    memang dasar DENGKI! hahahahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn..kadang kalau masak ape2 kt umah, mesti tanya..dah boleh makan ke belum ni..taknak amik gambor dulu?
      cisssssss....

      Delete
  6. comel...ni mesti wangi-wangi dah kan...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekejap je wangi nih..jap lagi mashammm lah..kuat peluh ini budak..

      Delete
  7. aaaauuuuuuwww....!! :) tapi bekemban pon muker tetap nampak laki nyer..:)

    ReplyDelete
  8. haha.. cer pakai tudum plak mommy..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute