Thursday, November 8, 2012

Home » » dengan kucing pun takut..

dengan kucing pun takut..


dengan kucing betul2 tak takut..
kucing tu yang takut dengan dia..
tapi ni kucing mainan..adehhh...

ahad lepas masa pergi pasar malam batu 6, gombak ni ade pakcik jual mainan..
saje jelah singgah..
belek punya belek, asben kata jom beli kucing ni..
RM10 je pun..ok lah kan..
mana tau kalau kena baling dengan asyraf, hati takdelah sakit sangat kan..hehe..
bateri dapat free..bagus2..
video
balik je umah, terus la ON kucing tu..
rupenya budak bertuah tu takut..hahha..
memang seronok la aku dok usik dia kan..
sampai asben marah..takut anak dia mengigau tido nanti..hehe..
video

video ni aku dah letak kt FB..ade yang dah tengok..
yang ni paling lawak..asyraf nak selamatkan diri dari kucing tu..
aduahaiii..

18 comments:

  1. hahaha comelnya dia takut meow.. ^_^

    ReplyDelete
  2. hehehe..video yg no 2 tuh yg best sekali..hehehe..dear..apa FB awak..meh kita nak add :)

    ReplyDelete
  3. ahhaa..
    speaking of kucing nih
    dak aqil mgm penakut gielrl dgn kucing
    bagilah yg menan ke or yg hidup
    tpi dak ara?!
    hohoh
    kemain lagi..
    tak dpt kucing real siap mintak belikan kucing menan nih.
    nak membela tak boelh sbb dua2 ade asthma

    ReplyDelete
    Replies
    1. act, saya ni penakut kucing..tapi nak bagi anak menan kucing..hihi..

      Delete
  4. comel..nak komen lagi...akak tunjuk kat husben asyraf sama macam fayel takut kucing ni..husben akak gelak..sebab kebetulan sama macam Fayel..dia pun ada kucing mainan ni..kucing mainan ni gerak je gigih dia merangkak nak larikan diri..hahahaha kelakar la diorang ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kucing ni ada cahaya kan kat mata ...hihihi tu kot dia takut

      Delete
    2. hahaha..diorg takut sebab kucing ni jenis bergerak mcm kejar diorg kot..kalu kucing hidup tu, asyraf tak takut..kucing tu pulak yg takut dgn dia..
      a'ah kak..mata kucing menan ni ade cahaya kelip2..malam2 memang simpan dlm kotak menan asyraf..sebab takut tetiba kang bergerak sendiri pulak..huhu..

      Delete
  5. Replies
    1. yeker..hehe..baju lengan panjang tu pakai time hari hujan je..klu tak jgn harap..asyraf ni kuat peluh..

      Delete
  6. hahaa.. comel je Asyraf.kena kejar dgn robot kucing. Kucing tu pun macam tau2 je Asyraf duduk kat mana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kucing menan tu boleh ke depan ke belakang je..mummy dia la yg dok tolong adjust kucing tu..nak usik asyraf punya pasal..hehe..

      Delete
  7. hahaha..comel larrr...!!! :) die tengok kucing menan tu mengiau lain macam..;p anak aty suker nyembang ngan kucing..risau gak kekadang...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang lain macam pun kucing tu mengiau..tu yg malam2 simpan dlm box menan asyraf..takde maknenya nak biar atas lantai mcm tu je..huhu..
      qaleef suke nyembang dgn rezqi ke..kena siasat tuhh..hehhe..

      Delete
  8. hahaa comel je...oo dgn kucing real xtkt,kucing mainan tahu takut...kih3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kucing real takut dgn asyraf..sebab klu dapt kt asyraf, habis la kene smackdown kucing tuh..huhu..

      Delete
  9. serius takut sungguh asyraf tu ngan kucing. paling tak tahan, pandai plak selamatkn diri tu..hehe.

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute