Thursday, November 29, 2012

Home » , » dulu AYAH, sekarang ABAH

dulu AYAH, sekarang ABAH

assalamualaikum..

saje nak share video budak bertuah ni..
dulu mulut tu lancar je sebut AYAH AYAH kan..
sekarang ni dah tukar la pulok..dah jadik ABAH ABAH..
hai lah asyraf..bile turn MUMMY MUMMY??? bila? bila?
huhu..
video

record malam tadi..asben takde pergi main futsal..
mummy dok belek anak jelah..
tu yang sempat record anak bujang dok zikir panggil ABAH ABAH..
aduyaiii..sabo jek..

asyraf sekarang dah 10 bulan setengah dah..
gigi still 6 batang tu lah..
kalau tengah main2 dengan dia, jangan lah leka..kang tak pasal2 kena gigit..
aku dah kena gigit kat perut..nampak sangat perut mummy gelebeh..huwaaaaa...

sekarang makin galak berdiri sendiri lepas tangan..
yang abah mummy cuak tengok sebab takut terlentang ke belakang..
dah nak berjalan dah ke anak bujang aku ni..huhu..
risau pun ye jugak ni..
makin panjang lah akal kalau dah boleh berjalan nanti..
kena pasang kekuda siap2 ni..hehe..

7 comments:

  1. abah jugak! haiyaaa.. nk kne asrap ni.. 2-0 nampaknye mommy.. keh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah pasal ciknaa..dah kalah dgn abah ni..
      maybe sbb mummy garang sgt kottttt...hehe..

      Delete
  2. kesayangan abah kan asyraf eheheheh..perut mummy flat pun kena gigit ke...hahaha..comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. abah nak masuk toilet mandi pun nangis sakan mcm abah nak tinggal dia..klu mummy masuk toilet rilek je tak nangis..huhu..

      flat lah sangat kak mimi oiii..takde maknenya flat..masa kena gigit tu, siap lekat kesan gigi..tapi tak bleh la reveal mcm akak reveal kena gigit dgn fayel tang hidung..hehe..

      Delete
  3. Bijaknya dia..Dh pandai cakap sambil gamit panggil abahlah tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah..kadang main toys sengsorang pun, tangan dok gamit sana sini..risau pun ye jugak..haha..

      Delete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute