Wednesday, November 28, 2012

Home » » jasamu kami kenang..

jasamu kami kenang..

sabtu lepas, berhempas pulas aku mencuci carseat asyraf masa dia kecik kecik dulu..
eh, sekarang pun kecik lagi..masa dia baby-tak-reti-nak-duduk-dulu-lah..hehe..
terima kasih banyak kpd biras aku, Kak Ana yang sudi bagi pinjam carseat Mia ni..
Mia ni anak buah sulung belah asben..
tu pasal Asyraf punya carseat kaler ala ala pink..hehe..
























hari hari terakhir budak busuk nak pegi school bersama carseat pink nya..
masa ni dah notty tak mau baring dalam carseat..
asyik nak duduk je kerjenya..stress mummy..

sekarang dah ade carseat besor sikit..
anak bujang pun dah duduk selesa..
pergi mana pun letak je dalam carseat..
setakat ni tak pernah lagi buat perangai tak nak duduk dalam carseat..
sila jangan buat wahai anak..mummy garang hokehhh..GRRRRRRR























warna sebenar lagi bersih berkilat..hehe
penat aku berhempas pulas sampai togel carseat ni aku kerjakan minggu lepas..
bersedia untuk dipulangkan semula kepada owner..
banyak berjasa carseat ni..
aku ade letak asyraf dalam ni, kaki dah berjuntai ke bawah dah..
dah besor anak aku..huhu..:(

walker kat belakang tu pun pinjaman Mia punya..
tapi asben kate tu tak payah pulangkan balik..
kite beli yang baru je untuk adik Mia nanti..
sebab macam tak gamak nak pulangkan balik..
Asyraf dah lenjan habis habisan walker tu..
hehe..

9 comments:

  1. Fayel pun masih ok lagi duk dlm stroller...berjasa kan...sama macma Fayel punya tp color biru...cuma beza Fayel dpt present...akak cuma nak tukar style yang sangkut tu je..malas nak beli gabak

    ReplyDelete
  2. kaler pink lagi carseat asyraf. hihihi. stylo la asyraf!

    ReplyDelete
  3. Qaleef nyer car seat tak betukau lg..skg kaki pon dah julur keluar... asyraf nyer car seat gojes..;)

    ReplyDelete
  4. salam dear..selamat berkenalan ye mommy...weee tomei lah car seat baby u...dah 10 bulan rupa nye ye...hensem boy...:)


    p/s i dh follow ur blog...nanti follow me ye...and keep in touch always mommy :)

    ReplyDelete
  5. ting! kilat lagi carseat dia tu eh.. hoho. ciknaa bru je pas usha car seat baru kt manjaku.. yg dulu tu tak tak sesuai lg..

    ReplyDelete
  6. alaaa...tomey lak tegok color tu..pink ke ey?

    ReplyDelete
  7. arissa still guna yang abang kazen dia punya...huhuhu...

    ReplyDelete
  8. Pinky carseat tu.comei..suke tgok

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute