Wednesday, November 21, 2012

Home » , » macam macam ada..

macam macam ada..

tajuk entry macam mintak penampor..

assalamualaikum..
fuhhh..seminggu blog tak berupdate..
macam ni lah nasib blog hidup segan mati tak mau..
nak delete blog rasa macam sayang..
tapi tulah..apelah gunanya ade blog tapi tak berupdate kan..

tapi seriously, memang takde apa nak update pun..
balik balik citer anak bujang..hehe..
tapi sebab ade sorang kawan nunnnn jauh di sana hari hari tanya mana entry baru, ku gagahkan jua..
ku tulis sambil menahan sakit senggugut ni tau..
nah..tatap dan baca lah entry haprak ku ini..haha..

oooo jap jap..
sebenarnya aku tengah tunggu good news from kakak ipar aku..
harap harap betullah kak lang pregnant..
kak lang dah buat pregnancy test..double line walaupun samar samar katenya..
mengikut pengalaman..hahaha..kalau dah keluar double line walaupun samar samar tu rasenya memang sah pregnant kan..in shaa Allah..amin amin..
aku sampai mimpi mimpi pikirkan kak lang pregnant..
serious excited lebih ni..
Asyraf nak dapat adik..eh...adik sedara..hahahha..

sabtu ni ade Pureen Warehouse sale kan?
ade sape2 dah pasang angan angan nak pergi ke..
aku dah pasang angan angan dari bulan lepas lagi..
over kan..sekarang ni tengah tunggu green lite asben je..
kalau dia kate ON, moh ler kite ramai ramai pergi sesakkan warehouse sale tu..hehe..

harap sangat jangan lah hujan pagi sabtu tu..
aku ingat nak merempit je..taknak lah naik kereta..
jemmmm oiiiii..dengan ramai orang nya lagi..
time tu lah orang Vitagen pun nak buat sales jugak..
time tulah orang jual payung pun buat sales..adoyaiiii..
naik motor senang sikit..bukan nak borong diapers..nak carik baju basahan anak bujang je..
berdoa asben kate JOM...hehe..

aisehhhh..baru seminggu tak update dah tak tau nak buat perenggan penutup macam mane..
tengok gambor jelah ekk..
boleh jugak kan..
mummy obses anak macam ni lah..
mana boleh tak letak gambor anak..haha..
asyraf tengah tengok panorama on the way balik dari umah pengasuh..
tak perasan lagi mummy nak ambik gambor..
ecehhh dia dah nampak lah..
jangan nak sengih sangat asyraf..
baca Bismillah..mummy nak start enjin kereta ni..
jom balik umah..yeayyy..boleh golek golekkk..eh..

ok bai.

14 comments:

  1. Ya Allah sengeh cair...teringat lak kat Fayel..meh Asyraf dtg umah Fayel main mainan sesama

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak, masa tengah sengih ni cair lah..masa cranky, mummy lari dulu..huhu..

      Delete
  2. sejuk ati nengok kan si asrap sorang ni haa.. hailaa anak, kamu sungguh kiut!

    ReplyDelete
  3. senyum nampak gigi....
    cairlah anak dara aunty
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nmpk gigi kapak tu..seramm kalau nak suap makanan..sakit nya kena gigit...huhu...

      Delete
  4. Waaahhh steady ar asyraf dok blkang sowang2..:-) aty gi pureen sale tu..sendiri..laki ai gi site..sob sob..

    ReplyDelete
    Replies
    1. stkt ni steady lagi..taktau la sek sok lusa..hehe..
      wahhh aty pegi sendiri je..bagusnya..nnt jgn rebut2 baju dgn mummy asyraf tau..hahaha..

      Delete
  5. tuan besar duduk dlm carseat..hehehe....geram tgk dia sengih cm 2...comey sgt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. big boss tu..siap segala mainan ada standby kot2 meragam kan..hehe..

      Delete
  6. wahh..hensem hero nie..nak merasa gie pureen whouse tp jauh la pulak..ermmm :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..sekali dah rase, gian pulak nak pergi lagi..padahal tak selesa pun dalam warehouse tu..tp feel dia lain tau..hahahha..

      Delete
  7. comelnya asyraf sengih..umar susah sngt nak ambik gambar dia dok sengih..bergegau je kalu nak ambik gambar dia..sengih dia dalam hati ibu je la..asyraf sebaya umar..boleh geng la..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute