Friday, November 23, 2012

Home » , » mini fridge magnet for asyraf

mini fridge magnet for asyraf

assalamualaikum..

setelah sekian lama aku menunggu mende alah ni, akhirnya siap jugak..Alhamdulillah..
sekian lama tu maknenya memang lama ok..
yang boleh jadi lama sangat sebab akak tu ter miss pandang order aku..
yang aku pulak, bile dah bank in pastu sms akak tu dah buat payment, aku pun takde lah nak tanya tanya dah siap ke belum..malas la nak push push orang kan..
nanti orang ingat aku ni fussy buyer pulak..

tapi bile asben dok tanya mana FM yang aku dok tempah tu..
tak siap siap lagi ke..aduhaiii..
lemah betul bab nak sms akak tu tanya dah siap ke belum..
rupenya akak tu ter miss pandang order aku..huhu..
takpelah..aku sebenarnya tak kisah sangat pun..
asalkan akak tu tak cakap, eh, takde pun order awak dalam list akak ni..
haaaa..yang tu boleh bikin panas..hahhaha..

bende alah ni lah yang aku tunggu kemain lama lagi tu nak siap..hehe..
baru sampai pagi tadi..tak sempat nak tepek kat peti ais lagi..
ni yang buat bertambah tak sabar nak balik umah ni..hehe..

aku order kat sini..FB Airis Wall Deco..
masa tu sekeping rm6.50 kot..
sekarang ni akak tu tengah buat sale..8 keping rm30..
ok lah tu kan..
rase macam nak place order lagi je..
tapi takut kena sound dengan asben pulak..haha..

10 comments:

  1. tq share...ok nak jugak..sekarang nak like..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..no problem kak mimi..selamat place order..:)

      Delete
  2. ayoyo.. geram nengokkan mende ni kan.. tp peti buroks! tunggu beli peti baru baru cun letak mendelah ni.. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. aduyaiii lawak la ciknaa ni..tampal kt cermin pun boleh ni ciknaa..hehhe..

      Delete
  3. eh comel! murah lak tu..tgu baby lahir la nak wat jgk :)

    ReplyDelete
  4. Beshnyer..best best...nak order gak...yaaeeyyy...-mud terus tak sabar..;p

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute