Monday, November 26, 2012

Home » , » pureen warehouse sale 2012

pureen warehouse sale 2012

assalamualaikum..
nak update pasal pureen warehouse sale kelmarin..
bangun subuh pukul 6 lebih..ye..hari hujan..
dah luntur semangat nak pergi sebenarnya..
sebab ingat nak pergi naik motor je untuk elakkan jem kat sana..
last2 asben cakap, kite pergi naik kereta lah..
tapi kena bertolak awal sikit sebab nak breakfast dulu..
yeayyy..zasssss siapkan beg asyraf..asyraf tinggal jap kat umah pengasuh..

dah breakfast, bertolak dalam pukul 8 lebih kot..sampai sana memang tak ramai orang lagi..
tapi jauh jugak lah park kereta..huhu..
hujan renyai2 masa kitorang sampai tu..
so, berhimpit2 lah bawah khemah biru yg pureen sediakan kt luar tu..
pukul 9.30 pagi diorang dah bukak pagar..

zasssss terus tuju kat tempat baju baju kat bahagian belakang..
sempat lah aku tengok baju dok berlipat cantik sebelum kena serbu..huhu..
masa ni belum ramai orang lagi..asben cakap maybe sebab hari hujan..
aku siap boleh belek2 dulu baju sebelum masuk dalam beg biru Pureen tu..
kali ni datang ade 2 misi..nak beli baju Asyraf dengan baju untuk anak kawan..
tapi anak dia gegirl..blur jugak lah nak beli baju gegirl nih..hehe..

pilih punye pilih, asben cakap ok dah..jom bayar..
sebab rase macam dah nak over budget ni..
kena tetapkan budget kalau datang sini..
kalau tak, rasa macam nak ambik semua baju2 tu..sebab murah kan..
sempat lagi ambik bottler cleanser pek refill tu..ambik 2 je..


















sekali pergi kaunter depan takde orang yang nak bayar lagi..haha..
masa ni baru pukul 10.20 pagi..cepat kan..hehe..












diorang tengah rancak lagi shopping, kitorang dah nak balik dah..bye korang..haha..
keluar dari gudang pureen tu, kitorang jalan jalan kat luar tu..kan ade banyak gerai gerai tu kan..






tigger 


spongebob


smurf

pastu beli bantal kekabu size sederhana besor untuk asyraf..
bantal yang dok guna sekarang dah kecik dah..
kan dah kata..time ni lah vitagen pun nak buat sale kan..tapi ni dari lori vitagen lah..
nampak tak harga2 tu..murah kan..aku beli vitagen je..
jual beli antara asben dengan amoi vitagen tu..
kami beli yer amoi vitagen..haha..

apa barang2 yang berjaya aku rembat?
jap lagi ekk..hehe..
peace...:)

9 comments:

  1. syoknya la..msti borong habis nie..

    ReplyDelete
  2. xpergi pun...jelesssss...nak beli bottle cleanser tu sbb sne comfirm2 murahkan....

    ReplyDelete
  3. best gi pureen ni, jue dlu p gak masa peknen rayyan. tapi azab nye lahai.. mengenangkan murah je bertabah kat situ hehehhe

    ReplyDelete
  4. bestnya... mama pernah pi skali je, temankan adik masa dia preggy dulu coz dia tatau nak beli apa utk sambut baby hehe. but mmg berbaloi baloi laa baju baby rm1 pun leh dapat kan

    ReplyDelete
  5. sorang lagi pegi.. kat mane ni leenda? jeles 1juta kali..apdet cecepat! haha..

    ReplyDelete
  6. wah...samangat pegi wpun hujan. singgah blog saya ada rompers carter's rm 26 sekotak. www.gugugagafamily.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Aty gi ak pd waktu yg samer.ramai nau org tak jumper pon hek..:-)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute