Monday, November 26, 2012

Home » , » pureen warehouse sale part 2

pureen warehouse sale part 2

poyo giler siap ade part 1 part 2 bagai..haha..
bukan ape..yang part 1 tadi gambar dari henfon..
yang part 2 tu gambar dari camera..lambat sikit transfer..hehe..

meh nak tunjuk apa yang aku sempat beli ekk..
sebenarnya tak banyak barang pun..
sebab masa pilih pilih tu, rasa macam eh, macam nak over budget dah ni..
asben budget rm200..
pastu masa pilih pilih tu, takde pun pergi approach mummies lain tanya baju mana yang diorang taknak..
kitorang ambik yang dari beg kitorang sendiri je..
dan boleh kata, 90% dari bag tu kitorang ambik..
selebihnya tak ambik sebab size kecik..
kata ko sampai awal kan..siap boleh pilih baju kat rak tadi kan..hehe..

liquid cleanser..ambik 2 pack je..pastu menyesal tak sudah..haha..

ni baju gegirl..7 pasang = rm47

campur campur..harap kawan ku suka..huhu..




















ni untuk anak bujang..
9 pasang..total damage untuk 9 pasang ni rm 74..
sebab ade baju yang harga rm3, seluar rm3..
ade yang rm10 sepasang..ade yang rm8 sepasang..
jadilah kan..boleh buat salin2 kat umah..

















sanggup lipat elok elok sebab nak posing masuk blog..haha..
itu ayat asben..dengki betul..huh..

ohhh..tadi dalam previous entry, aku cakap kitorg jalan jalan kat gerai luar gudang tu kan..
sempat beli bantal kekabu untuk asyraf..
dan bende alah ni..

tigger untuk asyraf..





sempena musim bola sepak sekarang ni kan..
model harimau malaya..marah tak habis lagi ni..sebab Malaysia kalah semalam kan..
sabo je..
pemalu sungguh encik tigger nih..huk alohhhhh...
rasa macam nak tampor je..

sekian entry pureen warehouse sale..
bila ada lagi ek?
haha..

11 comments:

  1. wahhh syokknyerrr!!!..sy pakai sume brg pureen ni..

    ReplyDelete
  2. tak dapat nak join. sampai sana 6.15pm, sekali tutup daaaaa. balik dengan muncung itik!

    ReplyDelete
  3. menjeles nengok baju baby boy 9 pasang itu...series nyesal tak pegi..husben akak leh hot temper tempat sesak macam ni...nanti bergaya eh asyraf..berbaloi

    ReplyDelete
  4. same la saye kak mimy oi.. cuci mate jela nengokkan baju si asrap ni haa.. hehe. tQ mommy.cepat apdet..ai lap u lah..

    ReplyDelete
  5. perghhh..jeles menggila tengok baju asyraf, hubby memang takmo la pegi tempat sesak2 ni..wife dia je yg suka..sobsss

    ReplyDelete
  6. jelesnya la tgk baju asyraf... murah plak tu... nk pergi husband kerja plak...dl pergi sekali tp x nampak plak bahagian baju2 ni..kali ni dpt tau pn lambat..haha

    ReplyDelete
  7. cuci mata la tgk org borong kt pureen sale tu...hohohohoho..

    ReplyDelete
  8. xsempat pegi pun...waaaaaaaa....

    ReplyDelete
  9. Dina pegi time ptg punyalah ramai org.baju2 pun dh tinggal sikit..sempat grab baju je tak sempat nk tgk benda lain..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute