Friday, November 2, 2012

Home » » tengah cari akal

tengah cari akal

dah petang baru nak update..hehe..
ala, update pasal budak bertuah tu je..
tak tau nak update ape..
rase macam dah tak reti nak citer pasal diri sendiri pulak rasenya..
rase macam tak best pulak citer pasal pergi tengok wayang citer Aku Terima Nikahnya..
oh ye..tiket sponsored by script writer filem tu sendiri tau..
pastu jenjalan cari makan kat Nandos..boring kan..
baik citer pasal anak..kalau nak bace, silakan..kalau taknak, takpe..:)

feberet port masa kini..
ni kat umah mak mertua kat Serendah..
suka benor berdiri kat grill tu..
pastu gegar gegarkan grill pintu tu..
aduhaiii..bingit telinga ni kalau tak dilarang..

ntah ape yg dipikir tu..
tengah cari idea lah tu gamaknya..

esok cuti, nak kemas peti ais..
last kemas raya puase hari tu..hahha..
ni pun sebab insaf baca entry Aty pasal peti ais..hihi..
ok, bye..:)

9 comments:

  1. haha!! cari idea cmne nak keluar dr umah lettew..hikhik

    ReplyDelete
  2. akal baru yang comel heheh i likeee

    ReplyDelete
  3. haha..betul..lepas baca n3 aty terus insaf..kemas giler peti ais dia..tgok peti ais sendiri bole pengsan..hahahahaa

    ReplyDelete
  4. haa..jaga2 kang tercabut plak pintu tu.. razin dh jahanam kan paip sinki dapo mak dia ni.. ayoyo..

    ReplyDelete
  5. haaa. cari akal camne nak bukak pintu ni. sikit lg tolak kerusi, panjat kerusi dan bukak grill. dingdong! habesla mommy ashraf!

    ReplyDelete
  6. haha..samelah kite.su ni asyik tgok peti ais bersih ke tak lepas tgok entri aty..huhu

    ReplyDelete
  7. samala...lately mg update pasal anak je...tak pun update rindu anak...uhuhu..btw! salam kenal awak!!! :))

    ReplyDelete
  8. same ngan qaleef..!!!! pantang aty lepa...haaiihh

    ReplyDelete
  9. wah kecik-kecik pun dah panjang akal ya..so cute laa asyraf nii...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute