Monday, December 10, 2012

Home » » 11 bulan sudah...

11 bulan sudah...

entry pagi isnin yang......................................................
krik krik krik (bunyi cengkerik)

entry pembukaan untuk minggu ni..
anak bujang dah 11 bulan hari ni..
sebulan lagi dah setahun..aiseh..
how time flies..:(


































alahai...rasa macam nak join tido sekaki..hehe..

asyik lah gambor dalam kereta..hahaha..
ni pagi tadi nak pergi umah pengasuh..
memang masa aku angkat tu dia tengah tido lagi..
takkan la aku nak kejutkan semata mata nak amik gambor..

lagipun bukan macam dulu..
kecik2 senang nak amik gambor..
ni kadang kadang 10 kali snap sekeping je yang jadi elok..
maksudnya yang pandang camera lah..
nasib baik boleh delete2 kan..hehe..

11 months milestone..
yang paling jelas dan nyata sekarang ni dah boleh berdiri tegak sambil sengih sengih tepuk tangan..
dah jatuh sedebuk pun, tetap bangun lagi sambung sengih sengih sambil tepuk tangan..
menapak je belum lagi..
takpelah..slow2 ekk..

ooo..nak selit good news ni..
kak lang dah pregnant 7 minggu sekarang..Alhamdulillah..
EDD bulan July 2013 nanti kot..In Shaa Allah..
sekarang ni tengah holiday lagi kat Asutralia dgn New Zealand..
psstt..kak lang, jangan lupe mummy Asyraf punya FM tau..hahaha..

oklah..tu je..
bye..:)

8 comments:

  1. Replies
    1. kan..macam zara jugak lah..
      dulu2 dok baca ekin update pasal pregnant,
      nah skrg dh kuar si comeiii zara dah pun..
      hehe..garang lagi ke anak dara sorang tu..hehe..

      Delete
  2. Asyraf mummy buat Birthday tak?? Fayel nk datang

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..soalan cepu cemas ni..
      tak buat kottttttt..lah
      haiii..ntah lah..
      susah nk jawab ni..huhu

      fayel buat kan?
      jgn lupe invite asyraf tau..:)

      Delete
  3. hepi 11M besday asyraf..membesar bagai juara yek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih untie..
      ye..memang besar..haha..
      tak larat nk dukung lama2..

      Delete
  4. mmg kejap je masa berlalu..syasya lg dua minggu dh nak setahun..tahniah buat kak lang awak ;-)

    ReplyDelete
  5. Kejap aje dia dah besar :) Birthday nanti dah fikir tak, parti macam mana, hehehe

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute