Wednesday, December 19, 2012

Home » , » bergedil mommy cha

bergedil mommy cha

haaa siap kredit nama mommy cha lagi tuh..
sebabnya mommy cha punya entry la ni..
aku terpengaruh nak buat bergedil untuk Asyraf..
bagus jugak sebenarnya mommy cha share resepi nak buat bergedil ni..
tak terpikir dek otak aku nak buat bergedil baby style ni..hehe..


























mommy cha, mintak izin tepek gambor ni yer..
mummy asyraf tak dan nak ambik gambor bagai..
takut camera kena telur nanti..hehe..














bergedil mummy asyraf..
3 ketul je sekali makan dengan bubur nasik kosong..
buat banyak2, pastu bekukan..
pagi2 keluarkan 3 ketul, celup telur campak slow2 dalam kuali..
siap sedia nak bawak umah pengasuh Asyraf..

ok dah..next resepi please..




10 comments:

  1. cam menarik...nnt nak try utk airis jugak la...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..try jgn tak try..mak pak nye pun boleh tumpang sekaki bergedil ni..walaupun takde garam, tapi sebab dah cmpur dgn cheese, rase sedap jugak lah..hehe..

      Delete
    2. tapi kalau xde gigi lagi ok ke baby nak mamam ek?

      Delete
    3. alamak..ntah la ekk..hehe..
      better tunggu ade gigi dulu lah..
      tp rasenya bergedil ni lembut je..
      ishh..ikut instinct mommy la ehh..:)

      Delete
  2. sudah ku buat jugak...Fayel suka..tapi nak pegang sendiri acaner...hishhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa tulah nmpak akak post kt FB..
      fayel nak pegang sendiri? hehhe..
      bagi jelah kak..tp kena keje lebih skit la nak kemas lps makan tu..hehe..

      Delete
  3. nk try jgk la nanti. thanks for sharing ;)

    ReplyDelete
  4. mane gambar asyraf? hihi selalunya ade je entemprem budak comel tu. hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..perli ke ape ni aim? hehehhe..
      saje takmo letak..takde gambar yg semenggah nak share..semua gmbor huru hara..hehe..

      Delete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute