Monday, December 17, 2012

Home » » bila abah takde kerja..

bila abah takde kerja..

ni lah jadiknya..
dia ingat anak dia takut gamaknya..haha..
takde maknenya nak takut..
helmet (helmet ke ni ekk??) iron man ni ada suara..
kat tepi helmet ni ade button boleh tekan2, pastu keluar suara ala2 robot..
hahaha..





















helmet tu tengah bercakap tu..
Asyraf kusyuk dok dengar..














Asyraf posing dengan iron man..hehe..


6 comments:

  1. asrap cakap : haih.. tak pelik pun mende alah ni.. kekekeke..

    ReplyDelete
  2. rilex je ye.... hahaha sempoi la asyraf

    ReplyDelete
  3. hahahah asyraf terpegun..kelakar la muka dia...kagum abah ultraman...rindu asyraf la...hari ahad buka balik video leenda snap candid asyraf fayel..satu family akak duk gelak sakan...kembar kembar diorang cakap

    ReplyDelete
  4. beli kat mane iron man tu...!!!!! macam bes jer..laki aty suker iron man..suker wat letak lampu kat dada macam iron man tu...heheh...nak beli kan die bende ni lah..[ceehh..beli tuk bapak budak..bukan tuk qaleef hek..] heheh..;p

    ReplyDelete
  5. nice! www.the-simpleme.blogspot.com

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute